Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku szczerze mówiąc nie wiem jakie mam przeczucia. Większość wróży mi chłopca, ale czas pokaże:)
neutralne to zólty, zielony, ecri, biały, brąz:) też takowych poszukuje i się rozglądam, bo my nie chcemy znać płci:)
A jak się ogólnie czujesz?? Przytyłaś coś??

dziewczyny jakie sa neutralne kolory jesli chodzi o ciuszki?
w ogole to mialyscie przeczucie co do plci zanim sie dowiedzialyscie?
Aszi a ty jak czujesz? roli??? jak myslicie?????
ja mialam przeczucia na chlopaka ale teraz bardziej na dziewczyne.....

Koraliczku.... dopiero były 2 kreski na Twoim teście a maleństwo już takie duże... :)* super !!!

Bombelkowa.... nie trzeba tracić nadzieii... nam co się udało też nie było łatwo... ale w końcu po wielu trudach dzidzia zagościła w brzuszku :) Tobie też się uda !!!

a ja czekam na pobudkę mojej pięknej :) bo już śpi 2 godzinki.
Zaraz będzie karmienie ... no i mam nadzieje że w miarę przespana noc... póki co malutka budzi się 2 razy w nocy... a tej nocy 2 raz obudziła się o 4 usnęła przed 5 i spała do 9 rano :P
nawet mama zdążyła zjeść śniadanie przed córcią... co się raczej nie zdarza ;)

uciakam
papa :*

Bombelkowa nie załamuj się, odpocznij to na pewno dobrze ci zrobi. Ściskam mocno:)

Koralik, uciekam, bo wczoraj miałam załamanie..
Niby krótko sie staramy a ja już takie akcje przechodzę, że szkoda gadać.. Musze odpocząć chyba..

a bombelkowa wlasnie, skoro byl lyn to owulka byla tylko masz cos z progesteronem.. trzeba by wspomagacze brac na to... bo moze nie udaje sie z powodu niskiego progesteronu?

bombelkowa a gdzie uciekasz? bo jak ci dam klapsa!!
ana jak tam? jak sie czujesz? boli cie cos?
a jak bym mogla cie prosic :P opowiedz jak wygladal porod... ostatnio mnie ta wizja troche przeraza i proboje sie przyzwyczaic do tej mysli :P

Koraliczku, przepiękna Twoja dzidzia...
Ach jak Wam zazdroszczę..
Niestety u mnie chyba kolejny msc w plecy..
Odebrałam wyniki, progesteron 0,2 więc chyba mimo pęcherzyka i płynu nie było owulacji..
Znikam na czas jakiś.. Trzymam za Was kciuki.. i żeby Wasze dzidzie ślicznie i zdrowo rosły..

oo w suwaczku zdjecie sie jednak umiescilo :D

dziewczyny na maila wyslalam zdjecie mojej dzidzi z badania prenatalnego :) jakosc taka sobie bo foto z telefonu :P

Coś na dobry humor :)

Babski wieczór.
Trzy ciężko harujące babki postanowiły raz zaszaleć i poszły po pracy na piwo.....
Niezwyczajne takich atrakcji szybko się ululały.....
Wieczorkiem w drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru zaczęły wszystkie trzy odczuwać nagle potrzebę pójścia na stronę.....
Jedynym w miarę zacisznym po drodze zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk.
Ponieważ dłużej już nie mogły wytrzymać, postanowiły, że tam właśnie załatwią swoje potrzeby fizjologiczne.....
Przycupnęły w kąciku, między nagrobkami, zsunęły majteczki i sikają....
Na tej czynności zauważył je znudzony swym fachem i również wcięty grabarz ...
Postanowił dla rozgrywki babki postraszyć ....
Jak pomyślał tak, też zrobił...
Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać się ku nim przez alejki.
Babki przerażone hałasem zaczęły uciekać w panice, tratując groby, przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy....

Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie wspaniałych trzech babek.
Wszyscy mają miny grobowe i nosy spuszczone do pasa, ponurzy, że bardziej nie można...
W milczeniu walą setę za setą.
Wreszcie jeden wszedł już na fazę zwierzeń i mówi:

- Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu pijana i bez majtek..

- Moja jeszcze gorzej mówi drugi.
- Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a cała suknia była na niej poszarpana i podarta...

- Eeeech wzdycha na to trzeci.
- To jeszcze nic .....
Moja wróciła do domu pijana, bez majtek, w podartej sukience i opasana była szarfą z napisem:
NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY CHŁOPAKI Z RADOMIA

dagolek to dobre wiesci :)

już jestem po usg, pęcherzyk jest ale o wiele mniejszy :) jeszcze przez miesiąc będę musiała brać anty i zniknie. A później zaczynam działać :)

image

Dziewczyny, Gdzie w Gdyni można dostać Pregnyl ??

dagolek, trzymam! :* Daj znac po wizycie!

dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dziś idę na usg sprawdzić czy pęcherzyk się w końcu wchłoną po tabletkach anty.

image

Dziewczynka śliczna:)))))))
Ja zalogowałam się od razu:)

Ja miałam plamienie brązowe po owulacji, następnie skok temperatury po owulce, troszkę się obniżyła prawdopodobnie przy zagnieżdżeniu i potem już utrzymała się na wysokim poziomie (w moim przypadku to 37 stopni) do 37 dc, potem nie mierzyłam już

hej hej , bylam u jednej mamy, u drugiej i pokazywalismy plytke z usg :) płci nie pokazała/ał ale pieknie rosnie, ma 8 centymetrow i fika pieknie koziolki.. pukal mnie w brzuszek łapka a potem trzymal sie za głowke :) maly mysliciel :) pienky dzidzius.. normalnie taki noworodek juz hehe tylko maly ale w powiekszeniu wygladal jak noworodek :P NO I NAJWAZNIEJSZE ZDROWY!!!!!!!

Dziś popatrzyłam sobie na twój brzuszek jak byłaś w 31 tyg. Ja teraz jestem w 29 i mój jest trochę większy, ale też nie za wielki :). Niczym się nie przejmuj wszystko się dobrze ułoży :). Najważniejsze, że się w miarę dobrze czujesz.

Kasiu, poza tym że brzuch ciazy (choc jakis bardzo duzy nie jest), pobolewają mięsnie na bokach i żebra, mały uciska coraz niżej...(-->wizyty w toalecie co pół godz.) to w sumie chyba nie czuję sie jak przed porodem ;)
Choc juz nie mogę sie doczekac. Boje sie, ze jeszcze na wywoływanie sie załapię ://

Wczoraj pozwiedzalismy szpital, porodówkę, hotel... wszystko juz wiemy :) Polska połozna wszystko opowiedziała, wiec można juz rodzic :)

Inne tematy z forum

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?