Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

stokrotka roznie z tymi objawami jest co dziewczyna to inne objawy i w innym czasie, zrob test kochana i nietrzymaj nas w niepewnosci:) z calego serca zycze ci bys zobaczyla dwie kreski:)

no dokładnie... parami :)
stokrotka ja tez nie mialam przeciez objawow.. wszystko na @... zapytaj kogokolwiek... objawy takie same jak na @ sa...

Marynial, ja nawet nie mam problemu z zajściem, ale tak lubię dziewczyny, że tu sobie z nimi siedzę :)

Ania, a nie mówiłam :P, stokrotka rób test, bo tu parami idzie więc Ani kogoś do pary brakuje:)

marynial ja tez nie biore..ale Dziewczyny sa bardzo fajne..wiec jakos tak tu zostalam:-)

co do testu..hm.jakies objawy powinny byc prawda? chocby bol piersi..cokolwiek...a u mnie nic..procz zwiastuna @-kilku pryszczy:/

Aniu super, a jakie masz normy na wyniku?? bo ponizej 70 tez jest ciaza przeciez...
bardzo fajnie, powtorz bete po jutrze, musi wzrosnac o 66% minimum...
G R A T U L U J E !!!!!! ;-)))))))

stokrotka ja bym poczekała do jutra i jak nie przyjdzie normalna @ to bym testowała :) zacznę chyba też tu pisac, bo wątek starających się strasznie ucichł, co prawda nie biorę clostilbegytu, ale muszę gdzieś pisac... :)

stokrotko to moze jednak tescik:)

hey dziewczyny...Aniu ja rowneiz gratuluje..:*

dzisiaj mam 49 dc...chcialam zrobic w 50 dc test bo ile mzoan czekac..a rano dostalam cos jakby na @..ale w poludnie sie skonczylo..:(
juz by wolala normalna @ a nie takie cos niewiadomo co..albo jej wcale..:(

Ania super:) oby więcej było takich miłych wieści:)

Ania kochana super!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze i gratuluje z calego serca:)))

Aniu bierzesz luteine, a to też podtrzymuje ciąże. Pamiętaj ten wątek jest szczęsliwy!!!
Powiem Ci szczerze, że jakoś tak miło mi się zrobiło jak napisałaś o tej becie:) Trzymam za Ciebie kciuki, wszystko będzie w porządku:*

:)) poki co nie będę dziękowac żeby nie zapeszyć.. teraz tylko trzeba utrzymać tą ciążę.. a to też trudne.. wierzę jednak że się uda:) muszę być pozytywnie nastawiona..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania81 kochana gratuluje!!!! Jesteś w ciąży:) Ja miałam bete dużo niższą od ciebie, poniżej 100 na pewno:) Robiłam ją tylko raz także idź do lekarza, zobaczysz na pewno potwierdzi ciąże:)))
Strasznie się cieszę:))

Dziewczyny test rano z mocniejszą i już wyraźniejszą kreską, beta 145,7 nie wiem czy to mało, czy dużo ale w poprzednich ciążach beta robiona tydzien po spodziewanej @ czyli ok 35dc była poniżej 70 a dziś mam 30dc..biorę to za dobrą wróżbę.. w czwartek powtórzę żeby zobaczyć czy wzrasta..oby wzrosła ładnie.. przecież musi, prawda? innej opcji nie ma!
dzwoniłam do lekarza Pani z recepcji chciała mnie umówić na 12/03 ale wybłagałam tą sobotę, póki co nie odstawiłam luteiny, przerwałam tylko branie glucophage, bo tak lekarz kazał jakby co i czekam.. proszę trzymajcie nadal kciuki bo to chyba działa:)

Ania :) kciuki dalej trzymam :)

Ania 81 czuję, że to jest właśnie to na co wszyscy tak bardzo czekamy:) Jesteśmy z Tobą, czekamy na wieście, do jutra:*

już budzik nastawiony na 5:30 żeby przed pracą zdążyć na badania.. kupiłam jeszcze dwa testy zrobię przed wyjściem bo mogę nie wytrzymać do wyników bety:) póki co staram się być dobrej myśli w końcu to szczęśliwy wątek:) jak będzie beta to od razu dzwonię do lekrza:)

Koraliczku a mi sie wydaje ze jakos sie ciagnie wy juz tak daleko jestescie:) juz bym chciala zeby tak "bezpiecznie" bylo:)

roli ty juz 11 tydzien skonczylas wow :D ale szybko!

Oh Ania cudownie!!!!!! Napewno bedzie dobrze, musi byc:) Kochana to rob jutro bete i umow sie na wizyte, bardzo sie ciesze:))))))

Inne tematy z forum

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...