Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 8.

Niech będzie:)
Może przekaże fluidy ciążowe przed porodem i będą następne ciężaróweczki:)
A i może dla mnie będzie szczęśliwy, bo szybciej się rozpakuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak, ale nie można zakładać że zawsze trafiamy na kogoś komu się nie chce, czasem faktycznie nie ma miejsca i wtedy lepiej jechać do innego szpitala niż koczować na korytarzu.. oby tylko Aszi przyjęli i żeby już nie miała stresu z tego powodu i mogła "spokojnie" urodzić..

Ania jak mnie przyjmowali to tez mowili ze nie ma miejsc i ze jakby co karetka mnie zawioza do innego spzitala... ale lozk osie nagle zwolnilo bo nie chcialo im sie dopek ruszac hee

Aszi jedz ponownie do szpitala, jeśli nie ma miejsc to muszą Ci wskazać inny szpital gdzie miejsce będzie.. nie daj się zbyć...

trzymam kciuki!!!

Jadę nawet się nie zastanawiam! W nosie ich mam. Dam wam później znać!!!

jedz jeszcze raz i powiedz ze wody odchodzą... bo jak odchodzą a skurcze slabe to to nie jest normalna niby akcja wg mojej lekarki... tzn ze najpierw skurcze potem wody...

A moja lekarka pracuje w szpitaly, ale onkologicznym. Nie w tym co ja chce rodzić.

Kurde przed chwilą zmoczyłam cała bielizne i spodenki. I co zesikałam się?? Wydaje mi się,że to wody płodowe.

Aszi a twoja lekarka nie pracuje w szpitalu?

Aszi mi odchodziły 5 minut przed porodem.Nie denerwuj się, wiem, że to jest flustrujące, ale lepiej w domu posiedzieć i poczekać na rozwój akcji, niż wkurzać się w szpitalu, że jedna po drugiej rodzi, a ty nie.
Ja z pierwszą córką rodziłam 24 godziny i tyle się męczyłam w szpitalu i potem jak rodziłam Lenę, pojechałam a tam rozwarcie na 2, to mówię do położnej, że idę do domu, wrócę jak się powiększy. A ona mi na to, że normalnie to by mnie puściła, ale ja jakos się jej nie podobam i zostaję. No i ze dwie godziny później urodziłam.

Musiałam się kurde wyryczeć;/
Martwię o małego, bo ma te torbiel, nie jestem jakąś histeryczką, że z byle guanem jade do szpitala. Jak mnie jutro nie przyjmą to chyba naprawde wyjde z siebie. Przecież ja nie chce rodzić z powodu swojego widzi misie, tylko z powodu dziecka.

Aszi bez jaj, jak pojawia sie skurcze co 5 min jedz do szpitala i powiedz ze nie idziesz nigdzie bo rodzisz! i jak im nie pasuje to niech sie zwolnia z pracy...

Tak sobie myślę, że dopóki nie będzie odejścia wód i mocnych częstych skurczy to siedze w domu:)

Koraliczek mam skurcze i boli mnie całe podbrzusze, ale lekarz stwierdził brak akcji porodowej.Może to moja wyobrażnia, zgłupiałam do reszty. Ktg wykazało, że jednak coś się dzieje.
Ja sama już nie wiem. Poczekam do jutra, zobacze co mi jutro powiedzą;/

Czytam i nie wierze...!!
Trochę słaba akcja...

swoją droga to ty dzis trzymasz napiecie.. jestes jak bomba zegarowa :)
a masz dalej skurcze regolarne??
a bola cie plecy? bo mnie bola caly czas tylko raz mocniej a raz lzej

chyba zarcisz? noo nieee jak mozna odeslac rodzaca? a jak by co masz wrocic? jak nie ma miejsc to co masz robic????

Odesłali mnie!!!
Jutro mam się zgłosić do ewentualnego przyjęcia. Było dzisiaj 15 ciężarnych i jedno miejsce wolne na porodówce.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że lekarz który mnie badał stwierdził brak rozwarcia.
Na ktg wyszły skurcze, ale nie aż takie, które pozwoliłyby na przyjęcie na odzial.
Porażka totalna, a mnie brzuch boli dalej. Zobaczymy może się coś rozwinie. Inaczej oszaleje.
Jutro pewnie znowu spędzie tam pól dnia i nic z tego nie będzie;/

Aszi pewno albo urodzila albo steka w bólach...
a mnie dalej tępo bolą plecy az do pachwin... codziennie coś nowego :) ale dzis raczej nic z tego :)
Wchodze co chwile i patrze ale info nie ma... ja chyba wejde do wanny zeby zobaczyc co z moimi plecami bo nie wiem czy to od miesiackzi juz czy biodra i kosci...

Koraliczek jak się czujesz? Bo Aszi to pewnie wróci już z Sebastianem :)

Inne tematy z forum

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...