Re: Rumianki #6

Temat dostępny też na forum: Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
hej dziewczyny.baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno mnie nie było, więc pomyslalam,ze moze sie odezwę w związku z pewnym pomysłem. Przeglądałam właśnie rodziny z akcji "szlachetna paczka" i poruszyła mnie historia starszej pani z okolic Redy. Może ktorąs z was złożyłaby się ze mną na paczkę dla Niej?

no i co tak poza tym u Was dziewczyny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co potrzeba?

http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step4,ids,11,idw,160,idf,5233.html#position

tak- ja chetnie pomoge!

Super jest ta akcja

Pomogłabym ale już wspieram rodzinkę z 11-giem dzieci :)

Moze uda mi się z pomocą pracowników zebrać wszystko a troche tego jest :P

kasia, super :)

szkoda tylko, że nie można tych paczek dostarczyc osobiscie...to musi być piękne widzieć radosc na twarzach tych ludzi...

Olenka 21
prosze daj znac do kiedy mamy przygotowac te paczke.Ja zorganizuje troche chemii, zywnosci i moze cos dla wnuczka.

Rumianki znacie może kogoś kto zaopiekowałby się moim bobasem od 1 marca? może być u nas w domu mieszkamy między starą Rumią a lotniskiem....może macie jakieś panie sprawdzone???mam rezerwację w dwóch żłobkach ale z dnia na dzień myślę że to słaby pomysł najbardziej boję się tego że mała zacznie chorować a ja nie będę mogła za każdym razem brać wolnego....

madziara84

Ja jestem z Redy mam córeczke 10miesięczną ale moi rodzice miaszkają w Rumii na lotnisku więc jeśli byś nikogo nie znalazła to możesz nam podrzucać córeczkę bo w sumie ja tu często przebywam ; ))

Martuś ale mi chodzi bardziej o kogoś na stałe bo wracam do pracy.... tzn w jeden dzień Mała musiałaby być od 6.30 do max 15.30 a w drugi od 11.30 do 15.30 i tak co drugi dzień byłaby krócej...

Mogę polecić naszą nianię - była z nami 2 lata, mały się przy niej bardzo dobrze rozwijał, dużo z nim rysowała, spacerowała i czytała (to akurat sama robiła:). Mieszka w starej Rumi. W poniedziałek do niej zadzwonię i się zapytam czy byłaby zainteresowana.

No tak ... ja właśnie tak myślę że nawet na stałe bym mogła ale teraz ta po głębszym zastanowieniu to nie wiem ... bo żeby wyjść z dziećmi na spacer musiałabym mieć wózek 'rok po roku' ; )) więc mam nadzieję że kogoś znajdziesz ; )) jeśli nie to mogę chociaż spróbować ;) a do tego nie wiem jak moja mała by zareagowała, czy nie byłaby zazdrosna xD

Olu :)

Zagladasz tu jeszcze ??? powiedz mi ile placilas za kierownika budowy czy jakos tak?

hej laseczki podbijam :) jestescie tu jeszcze?:)

jestem :) i powtarzam pytanie ile placilas za kierownika budowy ?

nic bo to był mój wujek :) a co budujesz się?

ja nie mozliwe ze tesciowie beda sie rozbudowywac ale to jeszcze chyba na przyszla wiosne na ta wyszly nie planowane wydatki

acha rozumiem...powiem Ci, że sam dom to też wiecznie niekończące się nieprzewidziane wydatki ;)

a bys sie mogla dowiedziec ile to tak mniej wiecej kosztuje?

jasne nie ma problemu, zapytam i dam ci znać :)

:) Dzieki wielkie :) Domek świetnie wyglada ale w kolorze bedzie jeszcze lepiej wygladal

a dziękuję, dziękuję :) z zewnątrz na razie nic nie będziemy robić - wyka(o)ńczamy środek :)

Olenka 21 szkoda ze nie odezwalas sie, ani nie odpwiedzialas na zadna z moich wiadomosci odnosnie Szlachetnej Paczki. Bardzo chcialam pomoc tej Pani- mam nadzieje ze Ty to zrobilas. Wiekszosc rzeczy o ktore prosila zakupilam, ale nie moglam dostac namaiarow na Nia , bo byla przez Ciebie "zablokowana".
Szkoda :(

O Boże Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najmocniej przepraszam!! ja potem już kompletnie nie zaglądałam na forum!!! mialam dużo nieprzyjemnych spraw na głowie i kompletnie zapomniałam o tym, że tutaj też napisałam o tej pani :( jeszcze raz okropnie Cię przepraszam :(

podbijam ;)

Ja mieszkam w Rumi i chetnie sie zaopiekuje Twoja Mała Madziara bo szukam jakiegos Malenstwa do opieki,godziny sa super :) i dowozenie jak najbardzie do mnie pasuje wiec odezwij sie na pw

Inne tematy z forum

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...