grzegorz - opinia (2) usługa blacharska wykonana bardzo szybko i solidnie. Ekipa warsztatu miła i... grzegorz Maurycy - opinia (2) Szybka i fachowa obsługa, zero problemów. Korzystaml z usług firmy Reetz już... Maurycy Maciej - opinia (2) Naprawa po szkodzie wykonana bardzo solidnie, szybko i na oryginalnych... Maciej
Kamila - opinia (2) Chłopaki wszystkim się zajęli, miło, szybko i efekt naprawy świetny, polecam.... Kamila Dominika - opinia (2) Polecam! Oprocz podpisu pod dokumentami nic nie musiałam załatwiać i o nic... Dominika Łukasz - opinia (2) Zdecydowanie polecam zarówno likwidację szkód jak i serwis. Szybko, sprawnie,... Łukasz Łukasz - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Szeroka oferta. Fachowa, miła obsługa i dobra kawa. Łukasz Łukasz - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Fachowa, miła obsługa... Łukasz Dominik - opinia (2) Polecam naprawy powypadkowe w Reetz serwis. W autoryzowanym serwisie... Dominik Zdzisław Wesołowski - opinia (2) Pod koiniec kwietnia 2020r zaliczyłem stłuczkę. Do usunięcia szkody wybrałem... Zdzisław Wesołowski Kacper - opinia (2) Krótko i na temat firmy: Szybko, sprawnie i fachowo. Kacper Paweł - opinia (2) Firma godna polecenia. Likwidacja szkody przebiegła bardzo sprawnie oraz co... Paweł Marzena - opinia (2) Polecam oddałam auto do serwisu bardzo miła obsługa wszystko poszło sprawnie Marzena super obsluga (2) Polecam, rzetelność, uprzejmość i fachowość! Grazyna Naprawa powypadkowa samochodu z ubezpieczenia (1) Polecam to miejsce, zostałam potraktowana indywidualnie, samochód został... Malwina Elef Wysoka jakość, wspaniała obsługa, rzetelnosc (1) Mimo problemów. Pracownicy usunęli usterkę dzięki konsekwencji w działaniu.... Ewelina Lakierowanie zderzaka (1) Z usługi jestem zadowolona :-) Kasia Bardzo drogo (1) Naprawiałam usterkę w zawieszeniu w moim Oplu. Obsługa co prawda ok, ale ceny... Marta Naprawa blacharsko-lakiernicza 2 elementów (1) PEUGEOT PARTNER 2013, Do warsztatu pojechałem sugerując się wyłącznie... Patryk z Gdańska Polecam ten serwis (1) Kilka razy korzystałam z usług tego warsztatu,podejście do klienta fachowe i... Zbyszek