Tomasz Ford - opinia (2) Usługi wykonywane na najwyższym poziomie. Wcześniej wykonywałem naprawy w ASO... Tomasz Ford Elżbieta - opinia (1) Jestem zachwycona jakością i poziomem firmy Reetz Service. Profesjonalne... Elżbieta Małgorzata - opinia (2) Bardzo miła i szybka obsługa. Samochód oddany czysty i wypolerowany.... Małgorzata
Cezary - opinia (1) Moje wrażenia: Solidni , z gwarancją , bezgotówkowo, części oryginalne... Cezary Ignacy - opinia (1) Naprawa lakiernicza wykonana na najwyższym poziomie, oryginalne części ,... Ignacy Michał - opinia (2) Świetna jakość zarówno usługi jak i obsługi. Wszystko wykonane zgodnie z... Michał JA. - opinia (2) Profesjonalna obsługa naprawy po kolizji z OC sprawcy, Chlopaki przystojne,... JA. Robert - opinia (1) Firma a dokładnie Pan Adam przeprowadzał likwidację szkody z polisy OC... Robert Agnieszka - opinia (2) Naprawa wgniecenia w drzwiach od kierowcy I rysy na lakierze na 2 drzwiach... Agnieszka Agnieszka - opinia (2) Do warsztatu trafiłam przypadkowo jako że szukałam warsztatu najbliższego w... Agnieszka Anita - opinia (2) Najlepszy warsztat , najlepsi mechanicy z sercem i pasją . Gdybym mogła to... Anita Martyna - opinia (2) Po długich bojach dopiero tutaj poprawnie zdiagnozowano i usunięto problem.... Martyna Krzysztof M - opinia (2) Zawsze naprawiam tu swoją flotę aut po stłuczkach, Panowie ogarniają mi... Krzysztof M Kasia - opinia (1) Rewelacja! Wjechałam prosto z drogi z flakiem niewiadomego pochodzenia,... Kasia vw passat - opinia (2) Rewelacyjny warsztat, bardzo fachowa i miła obsługa Jakoś wykonania cieszy... vw passat Barbara Świgost - opinia (2) Barbara - opinia Jestem zachwycona szybką i fachową naprawą samochodu po... Barbara Świgost Jacek - opinia (2) Serwis zajął się naprawą kompleksowo. Auto oddane zgodnie z terminem w stanie... Jacek Sebastian - opinia (2) Znakomita obsługa, szybki czas naprawy, świetnie doradzili jak i co naprawić... Sebastian Jaroslaw - opinia (2) Likwidowano mi szkodę z oc sprawcy. Wszystko sami zalatwili. Szybko,... Jaroslaw Maciej - opinia (2) Rewelacyjna obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam gorąco Maciej