Mariusz (czarne Mondeo kombi) - ocena (2) Warsztat w 100 procentach profesjonalny.Obsługa na najwyższym poziomie,kilka... Mariusz (czarne Mondeo kombi) Dawid - ocena (2) Bardzo profesjonalna naprawa w 3 krokach: 1. Podpisanie dokumentow i... Dawid JK - ocena (2) Dzięki za życzliwość, cierpliwość i pomoc od ręki przy polerce drobnego... JK
Krzysztof - ocena (2) Witam serdecznie dziękuje za szybka wycenę i naprawę auta. Polecam Krzysztof Krzysztof - ocena (2) Usługa w firmie reetz service została zlecona po stłuczce.Konieczna była... Krzysztof Małgorzata - ocena (2) Jestem klientką warsztatu od lat.Zarówno w sprawie likwidacji szkody jak i... Małgorzata Paweł - ocena (2) Auto rodziców świetnie naprawione(Honda Civic VIII, likwidacja szkody z OC... Paweł Dorota - ocena (2) Jestem pod ogromnym wrażeniem usług firmy Reetz Service i jeszcze raz bardzo... Dorota Iwona - ocena (2) Witam. Do grona zadowolonych klientów warsztatu REETZ w Gdańsku - Osowie,... Iwona HS - ocena (1) Usługa blaclacharsko- lakiernicza wykonana profesjonalnie i solidnie. Polecam HS Tomasz Piotrkowski - ocena (1) Gorąco polecam, wykonałam 2 naprawy blacharsko-lakiernicze. Tomasz Piotrkowski Kazimierz - ocena (2) Polecam jakość wykonania jak w ASO , Oryginalne części całą szkode naprawili... Kazimierz Radek - ocena (1) Wymiana kompletu hamulcow przó i tył oraz silnik po zerwaniu paska rozrządu... Radek Agnieszka - opinia (2) Oddałam auto na diagnostykę i naprawę zawieszenia. Przed rozpoczęciem naprawy... Agnieszka Agnieszka - opinia (2) Serwis Reetz zajął się likwidacją szkody mojego auta. Obsługa była... Agnieszka Bożena (OPEL ) - opinia (2) Jak większość osób trafiłam tu przez przypadek . Od razu spotkałam się z... Bożena (OPEL ) Bmw Artur - opinia (2) Naprawiałem w tym serwisie Opla corsę i jestem bardzo zadowolony :) Świetna... Bmw Artur Łukasz J - opinia (2) Naprawa dotyczyła szkody VW Passat B8 która została wykonana starannie i w... Łukasz J Dominika - opinia (2) Serdecznie polecam! Korzystałam z usług wielokrotnie i zawsze jestem... Dominika Tetiana - opinia (2) It was the best experience of the car service. Someone stole both... Tetiana