Bardzo polecam ten warsztat (1) Dwa razy korzystałam z usług tego warsztatu, za każdym razem usługa została... Katarzyna myjnia samochodowa (1) Korzystałem z usługi prania tapicerki w tym zakładzie, za namową koleżanki... Grzegorz warsztat, mechanika, elektryka (1) Zostałam poinformowana że usterka związana z kontrolkami poduszki powietrznej... Natalia
lakierowanie zderzaka (1) W warsztacie korzystałem z usługi lakierniczej, lakierowany zderzak był... Mateusz Nie polecam!!! (1) Zostałem OSZUKANY w maju br. rozwaliło mi się łożysko na jednym kole. Pan z... Mielas Wreszcie mogę polecić serwis. (1) "Nie ma problemu" - to kilka razy usłyszałem od Pana Tomka. No może termin na... Sebastian Pawlak Nic dodać nic ująć ! (1) Żadko wystawiam oceny usług, z których korzystam, ale tym razem nie mogłam... Ewka dobre fluidy (1) polecam ten warsztat zaczełam konkretną rozmowę z panem piotrem o naprawie... dorota pozytywnie zaskoczona (1) Korzystałam z usług kilku innych warsztatów, niemniej w ''Reetz service''... Karolina A ja niestety rozczarowałam się jakością wykonanych usług przez warsztat. (1) W kwietniu 2014 miałam stłuczkę. Warsztat Reetz polecił mi znajomy, którego... K Patrycja - opinia (1) Świetny warsztat! Bardzo miła obsługa, ludzkie podejście do wszelkich... Patrycja super (1) Zawsze ten sam schemat, łapie za telefon dzwonie i przyjeżdżam po auto... Mateusz sir lancer - opinia (1) Po kilku latach zmagania się z różnego rodzaju mechanikami w końcu trafiłem... sir lancer Tersa - opinia (1) Jestem Bardzo zadowolona z pomocy przy moim samochodzie, nawet auto odstawili... Tersa