Amator- sportowiec - ocena (1) Najlepszy masażysta z jakiegokolwiek korzystałem, a korzystałem z wielu Amator- sportowiec Asia S - ocena (1) W poradni panuje fantastyczna atmosfera. Profesjonalne podejście do pacjenta... Asia S Emila - ocena (1) Z całego serca polecam gabinet. Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście... Emila
Maja - ocena (1) wspaniała profesjonalna pomoc w rehabilitacji, miła przyjazna atmosfera,... Maja Dominik - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z gabinetu rehabilitacji ortopedycznej, szczególnie... Dominik Monika - ocena (1) Korzystam systematycznie z zabiegów terapii manualnej u Szymona. Rewelacja.... Monika Zbigniew - ocena (1) Miejsce, w którym poczułem się jakbym był w innym wymiarze. Rehabilitacja... Zbigniew Michał Zabiełło - ocena (1) Przyszedłem do rehafun w celu rehabilitacji stawu krzyżowo-biodrowego.Zajął... Michał Zabiełło Al - ocena (1) Witam wszystkich, BAN-Qi prowadzone jest przez właściciela Łukasza i znajduje... Al J.K - ocena (1) Pan Łukasz fachowiec w swojej dziedzinie, korzystam z pomocy od kilku lat i... J.K Elżbieta - ocena (1) Chciałabym podzielić się moją pozytywną opinią na temat placówki R-Cito.... Elżbieta Agata - ocena (1) Najlepszy terapeuta jakiego znam i do którego regularnie wracam. Pomaga nie... Agata Joanna - ocena (1) Nie chciałam wychodzić z rehabilitacji, polecam Joanna Wiola - ocena (1) Po raz kolejny korzystałam z usług Fit- Med i się nie zawiodłam. Pełen... Wiola Ania - ocena (1) Wow! W Fit-med wszystko jest na 6! Rehabilitanci, masażyści, czystość... Ania Beata - ocena (1) Chodzę z synkiem do logopedy. Bardzo polecam. Podejście do dziecka super.... Beata Paweł - ocena (1) Super specjalista, zawsze chętny do pomocy i przede wszystkim sprawiający,że... Paweł Anna - ocena (1) Polecam gorąco. Profesjonalne podejście, skuteczna pomoc, wyjaśnienie... Anna I - ocena (1) Wszystko idealnie. Profesjonalnie i sympatycznie I Karolina - ocena (1) Miła obsługa i stosunkowo szybkie terminy spotkań, pewnie ze względu na wielu... Karolina