Paweł - ocena (1) Super specjalista, zawsze chętny do pomocy i przede wszystkim sprawiający,że... Paweł Anna - ocena (1) Polecam gorąco. Profesjonalne podejście, skuteczna pomoc, wyjaśnienie... Anna I - ocena (1) Wszystko idealnie. Profesjonalnie i sympatycznie I
Karolina - ocena (1) Miła obsługa i stosunkowo szybkie terminy spotkań, pewnie ze względu na wielu... Karolina pacjent - ocena (1) Fizjoterapeuta ok ale miejsce wizualnie pozostawia dużo do życzenia. pacjent Magdalena - ocena (1) Dobra obsługa, ale zbyt wysokie ceny Magdalena pacjentka - opinia (2) Rozpoczęłam dzisiaj zabiegi w Polmed na które czekałam ponad dwa miesiące z... pacjentka Joanna - ocena (1) Szczerze mówiąc, jestem niezwykle zadowolona z doświadczenia, jakie miałam w... Joanna Paweł G. - opinia (1) Super usługa. Bardzo profesjonalne, holistyczne podejście, szeroki wywiad i... Paweł G. Ewelina - opinia (1) Szczerze polecam, najlepszy gabinet w Gdańsku Ewelina Monika - opinia (1) Polecam Panią Karolinę bardzo profesjonalna i posiada dużą dawkę wiedzy Monika Małgorzata - opinia (1) Dziecko 16 lat, po latach beznadziejnej pomocy u pseudo rehabilitantów... Małgorzata Joanna - opinia (1) Masaż kobido byl bardzo przyjemnym doznaniem plus juz po 1 zabiegu widzialam... Joanna Monika - opinia (1) Polecam panią Karolinę . Trafiłam do pani Karoliny z polecenia z bulem... Monika Katarzyna - opinia (1) U Pani Karoliny Uszalewskiej byłam na Kobido - jest to mój ulubiony zabieg na... Katarzyna Danuta - opinia (1) Bardzo polecam masaż Kobido, efekt super. Danuta Jagoda - opinia (1) Trafiłam do gabinetu z problemem brzucha po ciążach,było fatalnie. Jest... Jagoda Jan - opinia (1) Siedzący tryb pracy spowodował ból szyi. To był mój pierwszy kontakt z... Jan Krystyna - opinia (1) Trafiłam do Pani po sąsiedzku z bólem kręgosłupa. To jest gabinet najbliżej... Krystyna Julia - opinia (1) Korzystałam z usługi z powodu ciągnącej blizny po cesarskim cięciu. Bardzo... Julia