Agata - opinia (1) Serdecznie polecam! Wspaniałe miejsce! Wiedza, umiejętności, kompetencje i... Agata MAREK - opinia (1) Profesjonalizm i bardzo dobra opieka polecam ! MAREK Anka - opinia (1) Super polecam, podejscie do pacjenta z sercem i pomogli mi wiele razy kiedy... Anka
Weronika - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza i zaangażowanie Pani... Weronika Beata - opinia (1) Korzystam z usług Fizjolab. Jestem bardzo zadowolona Beata anna - opinia (1) polecam. klinika na najwyższym poziomie. W jednym miejscu wiele możliwości... anna Dariis - opinia (1) Byłam u wielu fizjoterapeutów, ale Pan Grzegorz jest bez konkurencyjny.... Dariis Marek - opinia (1) Z usług Fizjolab korzystam już od wielu lat. Za każdym razem jestem... Marek Pacjent - opinia (1) Pełen profesjonaliz. Dokładny wywiad i badanie oraz rozpisanie planu terapii.... Pacjent Anita - opinia (1) Polecam Fizjolab Pracują tam wykwalifikowani i wieloletni Specjaliści... Anita Agnieszka - opinia (1) Jestem zachwycona! Jako sportowiec szukałam pomocy by wrócić do swojej... Agnieszka Cecylia - opinia (1) Do Pana Mateusza trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona z przebiegu... Cecylia Mariusz - opinia (1) Pani Kasia jest bardzo profesjonalna i uważna, a co najważniejsze -... Mariusz MagdaB - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam panią Kasię. To osoba bardzo zaangażowana w swoją... MagdaB Małgorzata - opinia (1) jest najlepsza !!! Trafiłam do Pani Kasi z ogromnym bólem po niedoleczonym... Małgorzata Olga - opinia (1) Dziekuje za uratowanie moich plecow. Olga Katarzyna - opinia (1) Trafiłam z ogromnym bólem klatki piersiowej, który złapał mnie po treningu... Katarzyna Karol - opinia (1) Szczerze polecam to miejsce, z bólem zmagałem się przez dłuższy czas. Po... Karol MF - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i mega wiedza! Obudziłam się rano ze... MF Agnieszka - opinia (1) Dzięki Pani Kasi wróciła pełna sprawność mojego barku i ręki. Lekarze... Agnieszka