Mariola - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza i zaangażowanie ze... Mariola Daga - opinia (1) Profesjonalny i empatyczny personel. Indywidualne podejście do pacjenta. Pani... Daga Dorota - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Do Rehafun trafiłam po operacji kolana. Wcześniej... Dorota
Paweł - opinia (1) Trafiłem do Patrycji z FIX ME z bólami uniemożliwiającymi codzienne... Paweł Ewa - opinia (2) Byłam niedawno na poradzie jak ćwiczyć po swoich operacjach i urazach.... Ewa nina - opinia (2) Polecam Pana Grzegorza. Jest świetnym fachowcem. Poszłam do niego z... nina Basia - opinia (2) Świetny fizjoterapeuta, z doświadczeniem, wiedzą i bardzo miłym podejściem do... Basia Alicja - opinia (1) Nie brakowało mi niczego podczas tej wizyty. Popracowaliśmy nad kolanem,... Alicja Katarzyna - opinia (1) Najlepsza ekipa na świecie. Fachowa pomoc! Katarzyna Agnieszka - opinia (1) zajęcia grupowe jak i treningi personalne pełny profesjonalizm dostosowane do... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) pełen profesjonalizm szybkie terminy Agnieszka Helena - opinia (1) Mój dziadek zmagał się z przepukliną kręgosłupa i bardzo pomogły mu wizyty... Helena Renata - opinia (1) Byłam przerażona diagnozą przepuklina. Na szczęście schemat, który... Renata Paulina - opinia (1) Leczenie zakończone - efekty bardzo udane. Czuję znaczną poprawę jeżeli... Paulina Sebastian - opinia (1) Niezawodny specjalista pomógł wielu osobom, które znam. Jako jedyny stosuje... Sebastian Justyna - opinia (1) Osoba po udarze. Ze szpitala w Słupsku wypisany z sączącymi się ranami... Justyna Kornel - opinia (1) Bardzo podobało mi się zaangażowanie doktora Marcina Rosadzińskiego w moje... Kornel Ludmiła - opinia (1) Obawiałam się, że się zawiodę i Rosadziński powie mi dokładnie to, co inni... Ludmiła Jolanta - opinia (1) Wspaniałe rezultaty przyniósł schemat Rosadziński. Szczerze, po tylu... Jolanta Kazimiera - opinia (1) Pomoc tego lekarza okazała się kluczem do sukcesu. Jego metoda zadziałała w... Kazimiera