Marek Szymanowicz - opinia (1) Do salonu BAN-Qi trafiłem z polecenia znajomej. Szukałem skutecznego... Marek Szymanowicz Marta - opinia (1) Polecam! Fachowa obsługa, świetny specjalista. Marta Marta - opinia (1) Polecam! Fachowa obsługa, świetny specjalista. Marta
Michał - opinia (1) Bardzo polecam! Moje problemy z plecami ustąpiły. Michał Qazi - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec. Ustawi krążki, uleczy stawy, zmiękczy mięśnie. A przy... Qazi Michał - opinia (2) Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu oraz atmosfery, która panuję w... Michał Hania - opinia (1) znakomita, prawdziwa i profesjonalna obsługa. Obecnie mamy zalew szarlatanek... Hania Agnieszka - opinia (1) Od kilkunastu lat borykałam się z dużymi bólami kręgosłupa lędźwiowego.... Agnieszka Tomasz - opinia (1) Poszedłem z polecenia, po ACL w pełni powrócilem do sportu. Rehabilitacja na... Tomasz Alina - opinia (1) Kiedyś każdy dzień kojarzył mi się tylko z ogromnym bólem kręgosłupa, a teraz... Alina Monika - opinia (1) Pani Agnieszka cudowna! Bardzo mi pomogła Monika Anna K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona po wizytach. Wszystkie dolegliwości ciążowe... Anna K. Monika - opinia (1) Pani Agnieszka cudowna! Bardzo mi pomogła Monika Wioletta Pawłowska - opinia (1) Bardzo miła atmosfera. Pani recepcjonistka uśmiechnięta z empatią . Sama... Wioletta Pawłowska Sandra - opinia (1) Bardzo jestem szczęśliwa, że tu przyjechałam. Pan Rosadziński jako jedyny... Sandra Opinia Dam. iZ - opinia (1) Po ściągnięciu unieruchomienia bolą spastyczności ale jest _ fizjoterapia.... Opinia Dam. iZ Jurek - opinia (1) Najlepszy specjalista, który jako jedyny lekarz, z którym miałem styczność... Jurek Jakub P. - opinia (1) Sceptycznie podchodziłem do całej usługi ale musze przyznać że Robert to... Jakub P. Ania - opinia (1) Profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam serdecznie! Ania Ernest - opinia (1) Pan Marcin uratował mi zdrowie i możliwe, że życie, bo dzięki niemu nie... Ernest