Roman - opinia (1) Lekarz z powołania - doskonale wie, co i jak ma zostać zrobione. Leczyłem się... Roman Walerian - opinia (1) Doktor zdiagnozował u mnie przepuklinę dysku. Zaraz zostało wszczęte leczenie... Walerian Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu mojego leczenia. Po bólu nie ma śladu,... Ewa
Aga - opinia (1) Przyjemna atmosfera, konkretna rozmowa przed masażem i świetne efekty po.... Aga Agnieszka Pajdzinska - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Trafiłam do fizjostacji z problemem kręgosłupa.... Agnieszka Pajdzinska Karolina Mazowiecka - opinia (1) Oprócz fachowej pomocy, podoba mi się misja dziewczyn. Szerzenie świadomości... Karolina Mazowiecka Agata - opinia (1) Wizyty u Pani Ady zawsze sprawiają, że wszelkie dolegliwości (te w ciąży i... Agata Anna - opinia (1) Otrzymałam prawdziwą, medyczną pomoc i ludzkie wsparcie, kiedy byłam na... Anna Grażyna - opinia (1) Mój kręgosłup był w bardzo złym stanie, kiedy trafiłam do Doktora. Każda... Grażyna Agnieszka - opinia (1) Leczę się na migrenę wiele lat, natomiast dopiero po masażu udało złagodzić... Agnieszka Marian - opinia (1) Bardzo polecam - Rosadziński to znakomity specjalista, który doskonale wie,... Marian Józef - opinia (1) Kompleksowa oraz dokładna diagnoza następnie zaplanowanie leczenia i... Józef Felicja - opinia (1) Byłam bardzo zadowolona z wizyt u Doktora Rosadzińskiego. Otrzymałam fachową... Felicja Ela - opinia (1) Nigdy nie spotkałam większego profesjonalisty. Pan Doktor jako jedyny!... Ela Danuta - opinia (1) Dla mnie nie ma lepszego specjalisty niż Doktor Rosadziński. Trafiłam do... Danuta Weronika - opinia (1) Dzięki Panu Doktorowi mogłam powrócić do mojej pasji, która była nieodłącznym... Weronika Ania - opinia (1) Szanowni Państwo, z całym sercem możemy polecić ten ośrodek rehabilitacyjny.... Ania Marcin - opinia (1) Byłem tu kilka miesięcy temu i się nie zawiodłem. To prawda, że schemat... Marcin Ela - opinia (1) Profesjonalizm.Empatia .Polecam! Ela Grzesiu - opinia (1) Profesjonalna obsługa polecam wszystkim, którzy zbierają się od dłuższego... Grzesiu