A. K - opinia (1) Kasia jest godna polecenia fizjoterapeutka, rzetelna, jej wiedze i fachowość... A. K Anna - opinia (1) Pani Kasia to profesjonalistka w swojej dziedzinie. Korzystam już z Jej... Anna K.S. - opinia (1) Jestem po wypadku samochodwym, w którym ucierpiała moja szyja. Pani Kasia... K.S.
MaciejŁ - opinia (1) Ręce, które leczą. Pani Kasia pomogła mi w trudnej rehabilitacji. Polecam!!! MaciejŁ Beata - opinia (1) bardzo polecam Kasię. Pomaga w każdej, nawet najtrudniejszej sytuacji... Beata Agnieszka B. - opinia (1) Pani Kasia daje z siebie wszystko, dodatkowo potrafi wytłumaczyć co i... Agnieszka B. Dorota - opinia (1) Gorąco polecam:)Z bólem zmagałam się od dłuższego czasu.Badania i... Dorota W.K. - opinia (1) Polecam Panią Kasię z całego serca. Szybko i skutecznie naprawiła moją... W.K. Katarzyna Onyszko - opinia (1) Bardzo polecam Panią Elizę Niedzielską, problem z barkiem i szyją zniwelowany... Katarzyna Onyszko D.J - opinia (1) Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm i co najważniejsze efektywność.... D.J Pacjent Fizjolabu - opinia (1) Bardzo polecam profesjonalną, fachową a przede wszystkim skuteczną pomoc... Pacjent Fizjolabu Kinga - opinia (1) Serdecznie polecam najlepszy gabinet na pewno w Trójmieście , jeśli nie w... Kinga Mariusz - opinia (1) Cudowna Pani Kasia! Po dwóch wizytach bóle pleców zniknęły. Widać ogromną... Mariusz Elżbieta - opinia (1) O Centrum Medycznym i panu Tomku dowiedziałam się od znajomej, która... Elżbieta Ola S - opinia (1) Oceniam bardzo pozytywnie. Opieka na wysokim poziomie Ola S MT - opinia (1) Rzadko do tej pory odwiedzałem Polskę mieszkając w Kanadzie. W te wakacje... MT Maria - opinia (1) Pan Grzegorz ma ogromną wiedzę, a jeszcze większy dar tłumaczenia zawiłości... Maria Danka - opinia (1) Cierpliwość, uważność, empatia no i te ręce, które czynią cuda. Pogoda ducha... Danka Marek - opinia (1) Niestety nie dane było mi się nawet dodzwonić. Dwie godziny oczekiwania w... Marek Adam M - opinia (1) Dostałem namiar na Tomed od kolegi z Warszawy, który dzięki nim uniknął... Adam M