Patryk - opinia (1) Znowu pojawił się u mnie nagły ból pleców a dokładnie odcinka lędźwiowego... Patryk Magda Łukasiewicz - opinia (1) Skorzystałam z usług w gabinecie fizjoterapii Fixme w Gdyni i trafiłam pod... Magda Łukasiewicz Danuta - opinia (1) Pan Michał jest super specjalistą, a przy tym miły, uśmiechnięty i uważny.... Danuta
Andrzej - opinia (1) Dostałem od żony voucher na masaż kobido, podszedlem jak pies do jeża.... Andrzej Jarosław M - opinia (1) Profesjonalny gabinet. Pan Paweł wspaniały fachowiec. Postawił mnie na nogi.... Jarosław M dorota - opinia (1) Polecam serdecznie masaż kobido w wykonania Pani Karoliny. Magiczne dłonie!!!! dorota Agnieszka - opinia (1) Świetny masaż Kobido. Polecam serdecznie wszystkich Paniom. Agnieszka Kasia - opinia (1) Masaż Kobido w wykonaniu Pani Karoliny to świetna sprawa polecam serdecznie Kasia Izabela P. - opinia (1) Jestem zachwycona masażem Kobido u Pani Karoliny Uszalewskiej. Już po... Izabela P. Sylwia - opinia (1) Dzięki Pani Karolinie po raz pierwszy miałam wykonany profesjonalne zabieg... Sylwia Renata Łęcka - opinia (1) Kobido zrobione przez Karolinę jest najlepsze na świecie. Renata Łęcka DD - opinia (1) Krotki komentarz. Bardzo pozytywnie oceniam calodobowa opieke, nadzor... DD Sylwia - opinia (1) Bardzo bardzo polecam! Ciężko o lepszego fizjoterapeutę. Sylwia dorota851 - opinia (1) Bardzo polecam osteopatów Piotra i Maćka - bardzo profasjonalne podejście do... dorota851 Dominika - opinia (1) Do P. Łukasza trafiłam z polecenia i nie żałuję. Profesjonalna konsultacja ,... Dominika R.B. - opinia (1) Po artroskopii kolana trafiłem na rehabilitację do Pani Ewy. Pełen... R.B. Milena - opinia (1) Wszystko perfekcyjnie polecam z całego serca Milena Grzegorz - opinia (1) Polecam centrum Fizjolab, od wielu miesięcy poszukiwałem specjalistów którzy... Grzegorz Mikołaj - opinia (1) Fizjolab to najlepsze w Trójmieście centrum fizjoterapeutyczne. Polecam... Mikołaj Mariusz - opinia (1) miła i kompetentna obsługa, jedyny problem to mało miejsc parkingowych... Mariusz