Monika - opinia (1) Szczerze polecam, fachowe podejście, dobry kontakt. Już drugi raz Pan Maciej... Monika Aniela - opinia (1) Nieoceniona pomoc przy dyskopatii. Żaden inny lekarz mi tak nie potrafił... Aniela Antoine Lecointe - opinia (1) Super, bardzo dobry fizjoterapeuta Antoine Lecointe
Mieszko - opinia (1) Przyjechałem tu z przepukliną kręgosłupa, bo gdzie indziej nie potrafili mi... Mieszko Ola - opinia (1) W odpowiednim czasie usłyszałam o schemacie Rosadzińskiego. Wcześniej miałam... Ola Oleksandra Chuta - opinia (1) masaż trzewny Super. Bardzo zadowolonona. Dziękuje bardzo Oleksandra Chuta Dominika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt tutaj. Słyszałam już od kilku osób o... Dominika Ciężarna - opinia (1) Pani Agnieszka nie dość, że skutecznie pomaga to jeszcze jest bardzo miła :)... Ciężarna Ania - opinia (1) Polecam z całego serca. Marta i Maciek wyciągnęli mnei z bardzo trudnych... Ania Paulina - opinia (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług tej dwójki fizjoterapeutów, p.Marty w... Paulina B - opinia (1) Pan Maciek jest Magikiem. Już po jednej wizycie czuję zdecydowane... B Gosia - opinia (1) Pan Maciej i Pani Marta są fantastyczni. Pan Maciej pomagał mi przed ciążą, w... Gosia Grzegorz - opinia (1) Do p. Macieja z Fizjo+ uczęszczam już ponad rok - bóle pleców i barków... Grzegorz Jan - opinia (1) Ból oraz brak stabilności w stawie kolanowym ograniczały znacznie moją... Jan Radek - opinia (1) Moja siostra miała uporczywy ból kręgosłupa, szczególnie w jego dolnej... Radek Wojciech - opinia (1) Poleca bardzo zadowolony pacjent. Wojciech Marianna - opinia (1) Wspaniały specjalista, który podczas wizyt okazywał dużą empatię wobec mnie i... Marianna Piotr - opinia (1) W trakcie gry w squasha zerwałem więzadła i uszkodziłem łąkotki w kolanie.... Piotr Karolina - opinia (1) Jechałam do Pana Marcina aż z Wrocławia, ale było warto. To niezastąpiony... Karolina Pacjent - opinia (1) Pobyt rehabilitacyjny - skuteczny, poprawa chodzenia po przebytym covidzie,... Pacjent