Amelia - opinia (1) Słyszałam od znajomego, że leczenie z metodą Pana Marcina różni się od... Amelia Michał - opinia (1) Byłem prywatnie bo na NFZ jak wszędzie kolejki.100% zadowolenia,... Michał Marcin - opinia (1) Specjalistka w swoim fachu, potrafiąca doskonale rozpoznać dolegliwości i... Marcin
Adrian Z. - opinia (1) Bardzo profesjonalny zespół rehabilitacji Z bardzo dobrom organizacją i... Adrian Z. alehandra - opinia (1) Wszystko super, polecamy. Bardzo profesjonalnie. alehandra Kazero - opinia (1) Usługa na wysokim poziomie. Polecam dla osób z trójmiasta. Kazero Marek - opinia (1) Profesjonalne podejście, miała atmosfera , indywidualne podejście Marek Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zajęć. Treningi są świetnie dopasowane do celów.... Piotr Wiesiek - opinia (1) Podejście profesjonalne i z uwzględnieniem indywidualnych możliwości... Wiesiek Radek - opinia (1) Od kilku lat korzystam z pomocy trenera personalnego. Treningi są... Radek Piotr Z. - opinia (1) Kompetentne, rzeczowe podejście, dobry, cierpliwy motywator nawet dla... Piotr Z. Agata - opinia (1) Polecam chłopaków! Fajna atmosfera, dużo sprzętu, urozmaicone ćwiczenia Agata gwiezdny - opinia (1) Treningi z Irkiem to pełna profeska. Zawsze rozgrzewka, trening i na końcu... gwiezdny Mikolaj - opinia (1) Profesjonalna kadra trenerów/fizjoterapeutów, która pokazuje i wyjaśnia... Mikolaj Lucjan - opinia (1) Po prostu fizjo-fantastycznie ! Polecam Lucjan Renata Romaniak-Falkiewicz - opinia (1) Pracuję z Nim 5 lat , to profesjonalistą , cudny człowiek i świetnie motywuje... Renata Romaniak-Falkiewicz M W-W - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Do p. Mariusza trafiłam z ostrym bólem kręgosłupa... M W-W Krzysiu - opinia (1) Nie mogłem trafić lepiej. Gorąco polecam!!! Krzysiu Pi0trek - opinia (1) Polecam!!! Miła obsługa, już po pierwszym razie czułem efekty. Pi0trek Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam. Świetne zajęcia Karolina