pacjentka - opinia (2) Polecam Pana Rosadzińskiego , bo pomógł mi zwalczyć bóle kręgosłupa i barku,... pacjentka Piotrek - opinia (1) Oceniam na 5! Samą terapię (która trwała dosłownie chwile) poprzedził... Piotrek Tadeusz - opinia (1) Świetny, doskonale rozumie i potrafi poradzić w każdej sytuacji. Najbardziej... Tadeusz
Maciek - opinia (1) W końcówce roku 2020 oraz w pierwszych miesiącach 2021r. systematycznie... Maciek Darek - opinia (1) Ogromna wiedza, empatyczne podejście do pacjenta, wnikliwy wywiad, przyjazna... Darek Stanisław - opinia (1) Super profesjonalista!!!, Podczas wizyty skupia sie na diagnozie , szuka... Stanisław Iwona - opinia (1) Najlepszy fizjoterapeuta i rehabilitant, z jakim miałam do czynienia...... Iwona Ewa - opinia (1) Fachowa pomoc, rzetelna porada. Polecam!!! Ewa Krzychu - opinia (1) Miło, sprawnie, fachowo. Pan Doktor nie traktuje nas, pacjentów, przedmiotowo... Krzychu Urszula - opinia (1) polecam, indywidualne podejście do pacjenta, duża wiedza i kompleksowe... Urszula Mariola - opinia (1) Polecam! Mam pełne zaufanie do diagnozy , dr Jeremi klarownie to wytłumaczył.... Mariola matylda - opinia (1) bardzo polecam, pełen profesjonalizm. Rzetelne podejście do pacjenta, trafna... matylda Viola - opinia (1) Diagnoza/wizyta już zaczyna się podczas wspólnego podejścia do gabinetu ,... Viola ZM - opinia (1) Zabiegi + zestawy ćwiczeń czynią życie sponiewieranych kręgosłupów... ZM Tomasz - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie, polecam wszystkim Tomasz Natalia - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Ogromna wiedza i skuteczność! Bardzo polecam! Natalia Marta - opinia (1) Nieoceniony specjalista. Ogromną wiedza i cudowne podejście do pacjenta.... Marta Danuta - opinia (1) Profesjonalne podejście do cierpiącego każdego człowieka.Sympatyczna załoga.... Danuta Caesar - opinia (1) Najlepsi z najlepszych. Robią z ludźmi cuda!! Caesar Perłopław - opinia (1) W związku z moim dość aktywnym trybie życia i nienajmłodszym peselem siłą... Perłopław