Ania - opinia (1) Profesjonalizm oraz zaangażowanie pana Michała są na najwyższym poziomie. Z... Ania Piotr - opinia (1) Pan Michał jest super profesjonalnym specjalistą oraz super sympatycznym... Piotr Hania - opinia (1) Pan Michał jest doskonałym specjalistą i bez wątpienia właściwą osobą na... Hania
Joanna - opinia (1) Pan Michał ma świetne podejście do pacjenta, bardzo dokładnie tłumaczy... Joanna Cezary - opinia (1) Bardzo wpierają moich rodziców po covidzie, gdyż ja nie mogę się nimi... Cezary Olga - opinia (1) polecam!!! Od wielu lat borykałam się z bólami kręgosłupa. Po pierwszych... Olga Niezadowolona - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa, pani była opryskliwa w stosunku do pacjenta. Nie... Niezadowolona TomaszTyniec - opinia (1) Bardzo dobrze wyposażony gabinet, nowocześnie i odpowiednio dostosowany do... TomaszTyniec Ewelina - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej rehabilitacji, zabiegi bardzo mi... Ewelina Anita - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty, pełen profesjonalizm! :) Anita Gabriela - opinia (1) Brak kultury osobistej. Nie wiem czy mialam kontakt z właścicielką czy... Gabriela Asia - opinia (1) Rehabilitacja na wysokim poziomie. Mama o wiele lepiej funkcjonuje.... Asia Asia - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek. Mama bardzo skorzystała. Rehabilitacja na najwyższym... Asia Obolała - opinia (1) Profesjonalne podejście, skutecznie, konkurencyjne ceny, bezkonkurencyjny... Obolała KIKS - opinia (1) Skorzystałam z rehabilitacji z pobytem po złamaniu (3 miesiące). Miejsce... KIKS Maria z Chełmu lat 64 - opinia (1) Przeszłam 10 dniową rehabilitację z NFZ.Bardzo profesjonalny i aktywny pełen... Maria z Chełmu lat 64 Martynka - opinia (1) Super opieka i indywidualne podejscie do pacjenta. Nie bylam w pelni sprawna... Martynka Melchior - opinia (1) W koncu zakonczylem leczenie kolana, jestem zadowolony bo udalo sie odzyskac... Melchior Malwina Z - opinia (2) Po urazie kręgosłupa szyjnego dr Rosadziński postawił mnie na nogi. Miałam... Malwina Z amelia - opinia (2) Jeśli chodzi o najlepszego rehabilitanta zdecydowanie polecam Pana Marcina... amelia