edyta - opinia (1) bardzo jestem zadowolona szczególnie p.małgorzata, zasługuje na pochwałę... edyta Mama Olka - opinia (1) Z całego serca polecam. Trafiliśmy na zajęcia do Fizjostacja, ponieważ synek... Mama Olka Wojciech - opinia (1) Polecam serdecznie. Znaczna ulga już po pierwszym zabiegu. Dziewczyny nie... Wojciech
Adam - opinia (1) Jestem stałym pacjentem tego gabinetu. Mogę z pełną odpowiedzialnością... Adam BEATA - opinia (1) Polecam Ach Studio Gdynia z całego serca. Jestem po artroskopii kolana i... BEATA Błazej - opinia (1) Odbyłem 3 miesięczną rehabilitacje po kontuzji po wypadku. Jestem zadowolony... Błazej Dorota - opinia (1) Bardzo solidne podejscie do rehabilitacji i fizjoterapii. faktycznie... Dorota Agata - opinia (3) swietna obsluga, bardzo duza pomoc . jestem wdzieczna za to, ze nareszcie... Agata Hortensja - opinia (3) Rehabilitowałam kregosłup od roku w innym ośrodku i efekty nie byly... Hortensja Ida - opinia (1) gabinet super, z czystym sumieniem moge polecic , mialam spore problemy z... Ida Kaliber - opinia (1) Dzięki wielkie za rehabilitację biodra z sercem. Oraz za wszelkie... Kaliber Krystyna Odorska - opinia (1) Szczególne uznanie dla p. Moniki U, dzięki jej terapii manualnej mogę obracać... Krystyna Odorska Marcin Tarzecki - opinia (1) Do P. Michała trafiłem z polecenia. Mam problemy z kręgosłupem w odcinku... Marcin Tarzecki Eliza - opinia (1) Ogromnie polecam, otrzymana pomoc bezcenna Eliza Michna - opinia (1) Po urazie kręgosłupa trafiłam tutaj na rehabilitację. Pomogli mi bardzo.... Michna zadowolony pacjent - opinia (1) Rewelacyjny fachowiec. Wreszcie poprawa i ulga w bólu, odzyskałem po terapii... zadowolony pacjent Robert Warszawa - opinia (1) Polecam z pełnym przekonaniem. Skorzystałem tu z wyjazdowego trwającego... Robert Warszawa Adas - opinia (2) Bardzo dobry gabinet, mialem problemy z kregoslupem nikt nie umial mi pomoc,... Adas Zuza - opinia (3) Bardzo pomocni! Miałam duże problemy z kręgosłupem, bolało tylko okresowo ale... Zuza Agnieszka - opinia (1) Bardzo profesjonalny gabinet, Pani fizjoterapeutki z dużą wiedzą i... Agnieszka