Sara - opinia (1) Mój masaż wykonywała pani Sylwia. Kontakt z nią to przyjemność, sprawnie... Sara Edyta - opinia (1) Długo szukaliśmy tak kompetentnych osób do rehabilitacji blizn poparzeniowych... Edyta Monika - opinia (1) Od dłuższego czasu borykam się z problemami kręgosłupa. Odwiedzałam różne... Monika
Bogusia - opinia (1) Obie Panie bardzo profesjonalne. Podchodzą indywidualnie do pacjenta i zawsze... Bogusia Bogumila - opinia (1) Serdecznie polecam. Panie mają bardzo profesjonalne i indywidualne podejście... Bogumila Asia - opinia (1) Super, jestem bardzo zadowolona, dziewczyny ze świetną wiedzą, rewelacyjnym... Asia Ilona - opinia (1) Pełen profesjonalizm i empatyczne podejście do pacjenta. Przez dłuższy czas... Ilona Ewa W. - opinia (1) Udar - niedowład ręki. Pan Tomek z Gdańska posiada obszerną wiedzę z zakresu... Ewa W. Marta - opinia (1) Pełen profesjonalizm, super obsługa. Pani Ada to przemiła osoba która ma... Marta F - opinia (1) Najlepszy masażysta dla wspinaczy i nie tylko :) polecam! F Marcela - opinia (2) Poprawiono stan mojego kregoslupa ktory po urazie bolal codziennie. Jestem... Marcela Magda D. - opinia (1) Zgłosiłam się do Pani Adrianny po porodzie. Jestem już po kilku wizytach,... Magda D. Malwina - opinia (1) Jeszcze nigdy nie uzyskałam tak szczegółowej porady i wytycznych. Regularnie... Malwina Kasia - opinia (1) Pani Adrianna jest bardzo profesjonalna, ale jednocześnie miła i empatyczna.... Kasia E.M. - opinia (1) Wspaniale podejście do pacjenta, mądra i rzeczowa diagnoza. Co ważne to... E.M. Jolanta - opinia (1) Mam 64 lata. Przez ostatnie 4 lata cierpiałam na silne bóle prawego barku.... Jolanta Tadeusz R. - opinia (1) Pod czas pierwszej wizyty zaangażował się w sprawę aktualnej choroby oraz... Tadeusz R. Weronika - opinia (1) Do Pelvismed zgłosiłam się z dolegliwościami po porodzie. Pani Adrianna od... Weronika Ewa - opinia (1) Do TOMEDu trafiłam z polecenia i jestem zachwycona! Miałam już problemy z... Ewa Alicja K. - opinia (1) Zgłosiłam się do Pani Adrianny w 2 trymestrze ciąży, pełna obaw, pytań i... Alicja K.