Irek - opinia (2) 100% skutecznosć. Doznałem kontuzji na siłowni, przeciążyłem bark, tak ze nie... Irek Ola A. - opinia (1) Świetny specjalista. Pomogła mi dojść do siebie po porodzie. Oprócz... Ola A. Maksymilian. Dziękujemy za rehabilitację. - opinia (2) Wspaniała edukacja i fizjoterapia po złamaniu nogi. Edukacja z tematu jak żyć... Maksymilian. Dziękujemy za rehab
Mielew - opinia (2) Tragedia ,naciągnąć mnie chciał facet,przyszedłem z bólem i nic nie dał... Mielew Ludmila - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z prowadzonych zabiegow i terapii. Wreszcie porzadna... Ludmila Monika K - opinia (1) Dzięki rehabilitacji w końcu stanęłam na nogi , cudownie że są na świecie... Monika K Carla Modry - opinia (1) Trafiłam do Tomka z potwornym bólem w klatce piersiowej(czułam ucisk ,nie... Carla Modry Marcin - opinia (1) Pan Tomasz to fachowiec, który jest pasjonatem tego co robi. Umiejąc... Marcin Pawil:) - opinia (2) Polecam, albowiem najlepszy kontakt i konsultacje... Pawil:) Katerinka - opinia (1) Wielkie dzieki za postawienie mnie na nogi po zerwaniu sciegna achillesa.... Katerinka Danka. - opinia (2) W Gdańsku świetna fizjoterapia seniora. Otrzymaliśmy porady z rehabilitacji... Danka. Paweł - opinia (1) Fizjoterapeuta Marek Witkowski "zreanimował" mi podudzia po wypadku rowerowym... Paweł Mir.Z. - opinia (1) Dziękujemy z Rodziną za rehabilitację dziecka z mózgowym porażenie. Dzięki... Mir.Z. Edyta - opinia (1) Serdecznie polecam Fizjo Active , profesjonalna i życzliwa obsługa, Panie... Edyta jolka159 - opinia (2) Fachowiec pierwsza klasa. Inni to od razu na stół. Nie dość, ze obeszło się... jolka159 MAGDA - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona i jednocześnie wdzięczna bo przez innych... MAGDA Pan M - opinia (1) W zeszłym roku miałem bardzo ciężki wypadek, wszyscy lekarze po tym jak... Pan M Łukasz - opinia (1) Byłem u Tytusa Smolińskiego z kostką. Świetny fachowiec a do tego otwarty i... Łukasz Dorota - opinia (1) Jestem w trakcie terapii haluksa - z sesji na sesję terapie są coraz mniej... Dorota ola - opinia (1) Na usługi Filipa zdecydowałam się nie mogąc poradzić sobie z uporczywym bólem... ola