Patrycja Wolsztyn - opinia (1) Mogę powiedzieć, że specjaliści z prawdziwego zdarzenia, którym się realnie... Patrycja Wolsztyn Swietna fizjoterapia (2) Z dojazdem w Sopocie nie było problemów do mnie i się nie spóżniano, do tego... Franciszka Emilia - opinia (1) Polecam! Chodziłam do Pani Ani na fale uderzeniowa na łokieć tenisisty,... Emilia
Eliza - opinia (1) Bardzo profesjonalny personel, cierpliwie słucha i nie zbywa problemów, stara... Eliza Mirka - opinia (1) Najlepsza obsługa. Super rehabilitacja. Ból kręgosłupa odszedł w zapomnienie. Mirka Jolanta Lubińska - Cieszyńska - opinia (1) Polecam rehabilitację R-cito.Profesjonalna i miła obsługa,szybkie terminy i... Jolanta Lubińska - Cieszyńska Paulina - opinia (1) Świetna atmosfera i stosunek do dziecka . Paulina TM - opinia (1) Bardzo profesjonalna, skuteczna i miła obsługa. Polecam bez jakichkolwiek... TM Danusia - opinia (1) Do gabinetu R-Cito trafiłam z polecenia z potwornym bólem kręgosłupa... Danusia Anna - opinia (1) Kilka miesięcy terapii - spotkania w gabinecie z przemiłą p. Joanną +... Anna Aleksandra - opinia (1) Każde 6 gwiazdek jak najbardziej zasłużone! Wybraliśmy się z chłopakiem do... Aleksandra Krystian Machololololo - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług gabinetu R-cito. Terapia indywidualna bardzo... Krystian Machololololo Pacjentka Kasia - opinia (1) Polecam gabinet rehabilitacji R-Cito. Profesjonalna, fachowa a przede... Pacjentka Kasia Jan - opinia (1) Trafilem do R-Cito z rekomendacji moich przyjaciol z branzy zawodowej i... Jan Łukasz Cwalina - opinia (1) Po nieudanych przygodach z innymi placówkami wylądowałem w R-CITO, gdzie... Łukasz Cwalina agnieszka - opinia (1) Super obsluga duze mozliwosci leczenia profesjonalne podejscie do kazdego... agnieszka Wanda - opinia (1) Korzystałam z leczenia na NFZ - czas oczekiwania wynagrodziła jakość obsługi,... Wanda Magda - opinia (1) Serdecznie dziekuję za skuteczną rehabilitację odcinka szyjnego kręgosłupa.... Magda Dariusz J. - opinia (1) Pan Szymon jest super rehabilitantem. Zdiagnozował mnie bez problemu, gdzie... Dariusz J. Kamila - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy zmagają sie z jakimkolwiek bólem... Łukasz jest w... Kamila