Rafał Tomczuk - opinia (1) Już nie pierwszy raz korzystam i bardzo polecam Pana Rafała, jego... Rafał Tomczuk Rehabilitacja ręki po urazie. (3) Dzieki za pomoc gdyż bóle w lokciu po upadku byly nie do zniesienia, a gram... Jacek z Natalią Najlepsza gdańska rehabilitacja (4) Kilka miesięcy trwało moje leczenie rehabilitacyjne. Podejście do chorego... Yareks
Stwardnienie rozsiane (2) mam od 15 lat i miałem różne rehabilitacje a tu jest lepsze podejście i... Mat. polecam (2) Dobrze, że trafiłam akurat do nich, doskonała, kompetentna opieka medyczna.... marceli polecam! (2) Chodzimy z synem do nich na rehabilitacje od roku, bardzo duża zmiana,... Agnieszka 6/6 (2) Terapia bólów kręgosłupa okazała się skuteczna, co więcej uchroniła mnie... kinga bardzo dobra opieka (2) Zdecydowanie dobrze wydane pieniądze, jesteśmy wdzięczni za pomoc, wróciłam... sandra oczywiście polecam (2) Oczywiście polecam współpracę z rehabilitantami z tej placówki, świetna... Damian wszystko jak należy (2) Wszystko w jak najlepszym porządku, serdecznie polecam... Mikos Bardzo sympatyczny człowiek (2) Tak jak w nagłówku, bardzo sympatyczny człowiek, szybko zostałam zbadana,... Katarzyna jestem zadowolona (2) Nie będą się rozpisywać o historii swojej choroby, ale ciekawie nie było.... adrianna Bardzo dobra opieka (2) Bardzo dobra opieka medyczna, co najwazniejsze dobrze postawiona diagnoza i... regina Leczenia bólów kręgosłupa (3) Mój kręgosłup ma swoje lata i nie jeden raz na niego narzekałam. Wreszcie... andzia Mira - opinia (1) Pan Michał ma bardzo profesjonalne podejście. Nie tylko skutecznie pomaga w... Mira Natalia - opinia (1) Zdecydowanie polecam ! Pełen profesjonalizm ! Duża różnica po 1wizycie ! Warto Natalia Paulina - opinia (1) U Pana Roberta po raz pierwszy przyszłam z bólem barku, w trakcie masażu... Paulina Małgorzata - opinia (1) Szybko i na temat. Nie zawsze bezboleśnie ale za to efekt gwarantowany.... Małgorzata Wiktoria - opinia (1) Jak coś się "popsuje" w moim układzie ruchowym to pan Robert zawsze naprawi... Wiktoria Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalnie mnie bardzo pomogły ćwiczenia dobrane do mojego... Anna