Profesjonalna skuteczność (1) Spotkania z Panem Janem przypominają jak to jest żyć bez bólu kręgosłupa.... Kroglin Daniel - opinia (1) Polecam w 100%. Trafiłem do gabinetu z ostrym bólem kręgosłupa i już po... Daniel MM - opinia (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, krótki czas oczekiwania na wizytę i... MM
Polecam! (1) Miła obsługa, ładny i czysty gabinet, bezproblemowy kontakt. Najbardziej mi... Adam Agnieszka - opinia (1) Obsługa profesjonalna i bardzo miła, znaczny progres po każdej wizycie:)... Agnieszka Polecam (1) Polecam pana Tytusa, kompetentny fizjoterapeuta, który pomógł skutecznie już... Marika polecam (1) Miejsce bardzo ładne i elegancie. Gabinety bardzo czyste, aż miło wejść na... W. Jak to nfz... (2) W tej przychodni jest pewien problem z higieną – mianowicie wycięcie na twarz... Lucyna Krótki czas oczekiwania (1) Fachowa pomoc fizjoterapeuty, krotki czas oczekiwania na wizytę. Polecam! Aleksandra Działa cuda (1) Kontakt do Tomedu wpisuje w kategorie bezcenne. Od początku roku nie mogłam... Pacjentka Usprawnianie rehabilitacją przy mózgowym porażeniu dziecięcym (3) Polecam z czystym sumieniem owego fizjoterapeutę i dziękuje za każda godzinę... Marek Skandal!!! (1) Byłem na badaniach miałem umówioną wizytę na konkretną godz i co musiałem... Zawiedziony mądra inwestycja we własne zdrowie (1) Zgłosiłyśmy się do p. Emilii z przewlekłymi dolegliwościami typu tu mnie... beata & mania Nie zawiodłam się (1) Do R-CITO przyszłam, by rehabilitować nogę po skomplikowanym złamaniu. Pan... Asia Takiego masazu to jeszcze nigdy nie mialam (1) Mieszkam od 30 lat za Granica. Mam juz swoj wiek (57 lat) wiec sa takze... Elzbieta lat 57 mieszkajaca w Ni polecam serdecznie (1) Nie rozczarowałam się wręcz przeciwnie! Ból kręgosłupa ustąpił, jestem bardzo... filipowicz stracone 50 zł (1) masaż wykonany przez bardzo młodego człowieka był porażką. Zgłosiłem się z... józek polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Z polecenia z bolem nogi skorzystałam z naprawdę najbardziej profesjonalnego... Gabriela Podziękowania dla Szymona i całego zespołu (2) Długo zwlekałam z udaniem się na fizjoterapię, Rodzina namawiała (... Katarzyna Bobrowska Polecam gorąco. (1) Trafiłem do Fizjo-Active z polecenia po kontuzji nogi, naprawdę szybko udało... Sławomir Z.