kręgosłup (1) Co jakiś czas pobolewał mnie kręgosłup,jednak bagatelizowałam sprawę.... martynaN Profesjonalizm i skuteczność (1) Doskwierający przewlekły ból oraz spięcie punktów spustowych na kapturach... Michalina Polecam !! (1) Częściowa meniscektomię przyśrodkową oraz shaving błony maziowej Pan Jerzy... Krzysztof
Dziekuje za pomoc (1) Myslalam , ze fizjoterapeuta idealny nie istnieje i nikt nie jest w stanie mi... Marzena Mnie tez pomocy rehabilitacjyjnej udzielił (2) po urazie barku. Oraz miałem rozwalony kręgosłup i dyskopatie. Po... Mirek Talent i wiedza!!! (1) Niesamowity specjalista. Od wielu lat mam problemy z kręgosłupem, a tu... Justyna Neurologiczna- rehabilitacja udarowca (2) Dziękuję za ćwiczenia i zaangażowanie. od stycznia rehabilituje mojego... Danka polecam! (1) Z rehabilitacji w tym miejscu jestem zadowolona - dzięki regularnym... Iza 100% skuteczności :) (1) Polecam i obiecuję, że będziecie zadowoleni. Profesjonalnie , bezpiecznie i... Karolina Gabinet na piątkę z plusem. (2) Gabinet na piątkę z plusem. Fachowo, czysto i skutecznie. Wystrój ładny i... Adrianna bardzo dobry (2) Dr Rosadziński to najlepszy specjalista jakiego znam.Syn chodził do niego po... joanna L Relaksujący masaż (3) Byłam z chłopakiem u Pana Roberta i jego żony niedawno pierwszy raz na... Reg Moja ocena jest wywazona (2) Trudno mi ocenić wyposażenie, dokonano oceny mojego chodu , zlecono wykonanie... Barbara Indywidualne wkładki (1) Dość długo czekałem na wizytę, ale było warto. Świetny kontakt, duża wiedza,... Rafał super (1) wszechstronna, miła, profesjonalna obsługa. miejsce polecam każdemu kto chce... hela Joanna (1) Dzięki Panu Kamilowi Odzyskałam swoje życie. Ten przemiły człowiek swoim... Joanna Kowalska Super rechabilitacja (1) Gorąco polecam. Profesjonalna i przemiła obsługa. Rehabilitacja na najwyższym... Dominika Miła obsługa, przystępne ceny (1) To już moja czwarta wizyta w tym gabinecie i jak na razie jestem bardzo... Magdalena P. Profesjonalizm (1) mam okazje po raz trzeci korzystać z profesjonalnej obsługi , spec.... Paweł Pieper R-Cito slow kilka (2) Jak zwykle po serii roznych zabiegow w R-Cito czuje sie o niebo lepiej bole i... Henryk