ok (1) Po wypadku i wypisie do domu wybraliśmy ten gabinet na kontynuowanie... ignacy Gdański masaż kręgosłupa i terapia manualna dobrze postawiły mnie na nogi! (1) Dlatego mogę się tylko przyłączyć do reszty pozytywnych opinii o... Lida.S Gorąco polecam (1) Trafiłam do gabinetu P.Szymona kilka miesięcy temu z bólem kolana i... Alina
Profesjonaliści z pasją (2) Bardzo polecam Centrum Fizjoterapii Funkcjonalnej. Już wcześniej słyszałam... Alicja Szmaglik bez problemów (1) Dostaliśmy sie bardzo szybko. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Mąż bardzo... ola najlepszy (1) Trafiliśmy tutaj z mamą po wylewie. Miała niedowład z prawej strony. Dzięki... kinia Czujemy się świetnie! (1) Razem z żoną uczęszczaliśmy najpierw na zabiegi fali uderzeniowej (oboje mamy... Wojciech dziękuje (1) Dziękuje za sprawnie przeprowadzone rehabilitacje, niestety troszkę czekałam... hanna ok (1) Nie można dać złej opinii, lekarz szybko postawił , moje stare kości , na... Kazik polecam (1) Szkoda, że wcześniej nie trafiłem do Pana Marcina, to rehabilitant z... Tomasz ok (1) Jak dla mnie to jedna z lepszych placówek rehabilitacyjnych w Trójmieście,... Adrianna polecam revimed Gdańsk (1) Miałam możliwość korzystania zarówno z zabiegów refundowanych przez NFZ jak... Magda rwa kulszowa, przepuklina, wysunięty dysk 9mm (2) Już byłem naprawdę psychicznie podłamany i zmęczony tą rwą, nocami jak bym... Wojtek Super rehabilitacja (1) Super rehabilitantki , Pani Ania to złota kobieta , dzięki nim uniknęłam... Magda Najlepszy Fizjoterapeuta (1) Przez 25 lat bolał mnie kręgosłup. Mnóstwo leków które przepisywali mi... Hanna Profesjonalna i miła obsługa (1) Pani Monika w profesjonalny sposób zajmuje się pacjentem. Już kilkakrotnie... Ula na plus (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń, trafiłem do nich z polecenia z córką, opieka na... tomasz Stwardnienie rozsiane (2) Do pana Tomka trafiłam z polecenia pewnie jak większość . Miałam świadomość... Ewa 6/6 (1) Nie sądziłam, że odpowiednio dobrane ćwiczenia mogą zdziałać tyle dobrego dla... patrycja Polecam świetnego fizykoterapeutę (2) Rezonans magnetyczny wykazał dyskopatię 6mm, w połączeniu z rwą kulszową,... irek