Pełen profesjonalizm (1) Do Macieja trafiłem z polecenia. Sport uprawiam już od dawna ale po nagłym... Marcin po urazie kręgosłupa (1) Jestem po urazie kręgosłupa, dosłownie postawili mnie na nogi, bardzo dobra... nowak Godny polecenia (1) Zdecydowanie najlepszy gabinet i rehabilitant na jakiego trafiłem. Sam... Jarosław Pakowski
6/6 (1) Wybraliśmy tą placówkę z polecenia, także spodziewałam się spotkać tam... Gosia opieka na wysokim poziomie (1) Dr Rosadziński to bardzo dobry specjalista, dzięki niemu w końcu mogę... Muszynska polecam (1) Bardzo dobra placówka rehabilitacyjna, zdecydowaliśmy się skorzystać z ich... Monika Zalewska wszystko ok (1) Dr Rosadziński to bardzo dobry specjalista, nie wierzyłam, że za pomocą... Malgorzata Godny Polecenia! (1) Super Fachowiec! Trafiłem z polecenia do Pana Jerzego i również będę polecał.... Grzegorz nie mam zastrzeżeń (1) Jak najbardziej polecam, bardzo miły personel, kompetentni specjaliści,... Karola polecam (1) pełen profesjonalizm, jestem w trakcie pracy nad moją nogą, jednak efekty w... Ewa Zadowolony Pacjent (1) Dziewczyny uwijają się jak w ukropie, mimo tego są miłe i życzliwe. Wszystkie... Stanisław Świtalski Przepuklina kręgosłupa (2) Do Pana Jarka trafiłem z dużą przepukliną kręgosłupa w odcinku lędźwiowym.... Paweł Serdecznie polecam (1) Pani Ada to niezwykle sympatyczna, ale przede wszystkim profesjonalna osoba.... Karina polecam (1) jak najbardziej polecam w koncu pozbyłme sie bolu pleców edward Polecam (1) Szczerze polecam, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do pacjenta.... Claudia fachowa pomoc (1) polecam. Pelen profesjonalizm. Iwona Polecam!! (1) Pani Natalia pomogla mi juz w niejednej sytuacji. Kilka miesięcy temu ból... Inga Polecam- świetna fizjoterapeutka (1) Po remoncie mieszkania borykałem się ze strasznym bólem w okolicy ścięgna... Sławomir Polecam - przestało boleć! (1) Z dużą rezerwą podchodziłam do zabiegów fizjoterapeuty, ale miałam już dość... Anna Polecam! (1) Polecam gabinet Re-Forma i Pana Michała Chęcińskiego za profesjonalizm i... Patrycja