bardzo polecam (1) Mialem z p. Piotrem 3 sesje, pracuje on technikami fizjoterapeutycznymi i... Kamil Kaminski Rewelacja (1) Fantastyczna rehabilitacja po operacji kolana, po pół roku zacząłem biegać,... Dawid Mila rehabilitacja (1) Bardzo mili fizjoterapeuci, dobre masaze, miejsce bardzo przyjazne. Karolina R.
POLECAM (1) Do Tomedu trafiłam kilka lat temu z polecenia neurochirurga, po operacji... magda Obrzęki opanowane-nareszcie!! (2) Pierwszy i jedyny gabinet w tym mieście, który potrafi leczyć obrzęki... maggi Profesjonalizm i zaangażowanie! (1) Pan Michał jest świetnym masażystą. Po kilku wizytach czuję się zdecydowanie... Paulina Bardzo gorąco polecam (1) Do gabinetu trafiłam po bardzo ciężkim urazie stopy, zespół zmiażdżenia wręcz... Monika rehabilitacja (1) Gorąco polecam gabinet, Profesjonalne podejście, idealnie dobrane ćwiczenia. Oskar Nasierowski Zadowolona pacjentka - opinia (1) Polecam wszystkim! Krótkie terminy oczekiwania. Przyjazna atmosfera. Personel... Zadowolona pacjentka Zaangażowanie i fachowość (1) Pan Robert jako jedyny podjął się udzielenia pomocy w nagłej sytuacji (ostry... KK Jak się naprawić skutecznie? W ReFormie! (1) Kilka lat temu w ekspresowym tempie, dzięki Maćkowi i Michałowi mogłam wrócić... Julia Fala uderzeniowa (1) Ortopeda polecił mi falę uderzeniową na ostrogi piętowe, bardzo skuteczna... Rafał Barbara (1) Do Pana Łukasz trafiłam przez przypadek i nie żałuję tego. Bardzo mi pomógł... Barbara Dziękuję Panie Robercie!!! (1) Przyszłam do Pana Roberta z silnym bólem pleców (zapalenie mięśni karku) i... Paulina POLECAM (1) Pacjentka Agnieszka. Borykałam się od dłuższego czasu z bólem szczęki.Przez... AGA S. REVIMED GDAŃSK (1) Polecam. Szybka i profesjonalna obsługa. Rafał Jeliński Polecam każdemu (1) Serdecznie dziękuję Szymonowi i jego żonie Asi, za to że dzięki ich pomocy w... Anita Polecam rehabilitację w Polmedzie (2) Gorąco rekomenduję gabinety rehabilitacji Polmed na Zaspie, uzyskałam tam... Hanna Z. Doskonały masaż (1) Świetny masaż! Pani Justyna jest doskonałym fachowcem a do tego bardzo... Bardzo zadowolony klient strata czasu i pieniędzy (1) Wizyta w maju 2018- pani doktor chyba za karę tego dnia pracowala. dziecko z... Anna