Rekomendacja (1) Poleca Państwa szczególnej uwadze i z pełnym przekonaniem Gabinet... Jan Ujma Skuteczność i profesjonalizm (2) Z powodu nawracających napięć mięśni i bólu zwiedziłam kilkunastu masażystów... D. Cudotwórca (1) Od ponad 30 lat korzystam z przeróżnych usług masażystów na całym świecie.... Grazyna
Polecam (1) Do R-Cito trafiłem po urazie barku, po każdej wizycie odczuwałem wyraźną... kajsmi Fala uderzeniowa (2) Do Centrum skierował mnie lekarz z powodu ostrogi piętowej. Fala uderzeniowa... Kate Salwit - tutaj profesjonalna pomoc dla wszystkich! (1) Codziennie uprawiam sport, jestem instruktorem. Trafiłam do Salvit z... Monika Terapia (2) Odradzam wizytę o mgr Łukasza Turos'a. Zgłosiłem się do tego pana na wizytę z... Jacek Bardzo polecam (1) Poszliśmy z naszym synkiem, który łatwy w kontakcie zdecydowanie nie jest... Katarzyna Polecam (1) Polecam dziewczyny w 100%, pełen profesjonalizm, zaangażowanie i miła... Agnieszka Ocena (1) Byłam w ActivREHA tydzień temu, pierwszy raz. Bardzo pozytywne odczucie... Monika Nowakowska rehabilitacja po endoprotezie (2) stawu biodrowego była dużo dłuższa niż sama operacja....długo Mama dochodziła... W.Celinska Best of the Best (1) 6/6 najlepsi na świecie!!!! Japkola Polecam! (1) Do gabinetu trafiłam z dolegliwościami barku po wielu, wielu, wielu latach od... Ula Bardzo miła obsługa! (1) Przyszłam do tego gabinetu z polecenia koleżanki i się nie zawiodłam.... Anna Profesjonalny fizjoterapeuta dziecięcy (1) Kilka miesięcy temu byliśmy z ośmiomiesięcznym synkiem u fizjoterapeuty... Maja Na Zdrowie zasługuje na swoją nazwę (2) Polecam, świetni specjaliści przyjmujący w nowoczesnym, w pełni wyposażonym... Dawid Najlepsza rehabilitacja (2) W Na Zdrowie korzystam z rehabilitacji i zajęć grupowych. Po wielu latach... wdzięczna pacjentka Polecam (2) Serdecznie polecam Na Zdrowie. Trafiłam do nich po ciąży z wieloma... Mama Nie polecam (2) Byłem tam dwa tygodnie temu, skierowanie z nfz na 3 zabiegi, dwa mi... bartek 123 Bardzo miły Pan w gabinecie (1) Skorzystałam z usług rehabilitacji, po urazie kręgosłupa (upadek z konia) .... Monika