Milena (1) Wspaniała atmosfera. Specjalista wykazał się dużą wiedzą i cierpliwością.... Milena Polecam, zwłaszcza rodzicom niemowlaczków! (1) Córka jest pod opieką pani Pauliny, od kiedy skończyła trzy miesiące.... Alicja Polecam w 100% (1) Gorąco polecam wszystkim,którzy chcą stanąć na nogi po przebytych... Anna Zaręba
Polecam (1) Trafna diagnoza, błyskawiczne efekty i super obsługa. Dodatkowo dużo cennych... Piotr Reha - fizjo (1) Super fachowa pomoc i doradztwo. Postawili mnie na nogi!:) Bartek polecam ! (1) Pan doktor mi rzeczywiście pomógł na moje bóle kręgosłupa, z ktrymi mialem... Joseph Profesjonaliści (1) Fizjoterpaeuci w Re-Formie to dwójka specjalistów dobrze rozumiejących... Antoni Grabowski Super (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera na miejscu, od razu wiedziałam z jakimi... Agata polecam panią Karinę (2) Po operacji kolana trafiłam na rehabilitację NFZ i to była porażka. Chodziłam... Regina Truszkowska Profesjonalizm (1) Sprzęt dobrej jakości, świetna lokalizacja, ciche i przyjemne miejsce. Zaś... Maciej Pełna profesjonalizm (1) Polecam gabinet rehabilitacji. Super obsługa, profesjonalna pod każdym... Monika PROFESJONALNE PODEJŚCIE (1) Dużo profesjonalnego sprzętu.Fachowa pomoc.Ceny bardzo przystępne.Do tego... JADZIA Polecam! (1) Chodziłem do rehabilitanta Maćka Karawackiego. Człowiek ma dużą wiedzę w... SJ Polecam! (1) Dwie wizyty u Pana Jarka sprawiły, że przewlekły problem z odcinkiem... Miłosz Bóle pleców (1) Gorąco polecam gabinet, Profesjonalne podejście, idealnie dobrane ćwiczenia,... Ola Skręcona kostka - polecam!!!! (1) Do Pana Machała trafiłem ze skręceniem, zerwanie i zwichnięciem prawego stawu... Łukasz P. Zabiegi rehabilitacyjne (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi, W Rehusie posiadają najnowszy sprzęt do... Szymon Polecam (1) 100% zadowolenia !!! Przemile Panie :-) szybko i profesjonalnie, indywodualne... Beata Gorąco polecam (1) Wybierając sie na zabieg do Pana Roberta nie bylam przekonana, że to coś... Katarzyna Goraco polecam (1) Mam problemy Z kregoslupem od roku wskutek wypadku przy pracy jakiego... Rafal