Masaż leczniczy (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, miła obsługa i to naprawdę jak dla mnie... Szymon Świetne miejsce (1) Pełen profesjonalizm, empatyczne podejście do pacjenta, krótki czas... Aleksandra Pełen profesjonalizm (1) Polecam każdemu, wystarczyło pare wizyt a ból zniknął. Najlepsi specjaliści w... Tomasz
Najlepsza oferta w Żukowie i okolicach (1) Bardzo ciekawe miejsce mimo niewielkiej jednak ciekawie zaaranżowanej... Tomeq opinia (1) Serdeczne podziekowania dla rehabilitantow Centrum Med-Reh a w szczegolnosci... Irena Szostek skuteczna rehabilitacja (1) Bardzo polecam ze względu na skuteczne leczenie prowadzone przez zespół... Grażyna Zdecydowanie polecam (1) Od prawie roku ćwiczę z Irkiem. W tym czasie zmieniło się całkowicie moje... Daniel Pacjentka (1) Korzystałam z usług tej rehabilitacji, ogólnie jestem zadowolona.Trochę... Pacjentka R-CITO - skuteczna i sympatyczna rehabilitacja (1) Pan Szymon Marczuk w trakcie cyklu rehabilitacyjnego rozprawił się z bólem... Janusz Warchoł Super rehabilitacja (1) Trafiłam do R-Cito nie z polecenia ale z Facebooka opinie wspaniałe i ja... Halina ból pleców (1) Gorąco polecam gabinet Re-Forma. Profesjonalne podejście, idealnie dobrane... Monika Polecam serdecznie! (1) Do Pana Jarosława zgłaszałam się już z różnymi problemami i nie było rzeczy z... Kasia Amanda Profesjonalnie przeprowadzona rehabilitacja. (3) Profesjonalnie przeprowadzona rehabilitacja. Od dłuższego czasu borykałam się... anna.b Polecam! (1) Do gabinetu trafiłem ze względu na długotrwały uraz kostki.Pana Macieja... Krzysiek dobra rehabilitacja (1) Korzystałem z zabiegów w Merkury. Zgłosiłem sie z barkiem. Efekty przerosły... pacjent Profesjonalista. (1) Do pana Jarka trafiłem z już wyznaczonym terminem operacji usunięcia... Piotr Profesjonalizm i doskonałe podejście do pacjenta (1) W czerwcu przebyłem operację zespolenia łokcia - złamanie wieloodłamkowe,... Bartek Fachowiec (1) Michał jest świetnym fizjoterapeutą i masażystą. Jako były sportowiec ma dużą... Grzegorz zadowolona klientka (1) Korzystałam z rehabilitacji. Polecam z czystym sumieniem. klientka Polecam (1) Polecam zdecydowanie. Bardzo profesjonalne podeście do pacjenta. Obsługa... Ewa