Problemy z szyja (1) Przede wszystkim nalezy pochwalic pana Lukasza za podejscie do 'klienta'.... Mikolaj dr z Revimedu (1) Proszę omijać go szerokim łukiem, nie ogląda dokumentacji, nie zna... on Polecam! (1) Moja córka jest pod opieką Fizjostacji i szczerze - nie mogliśmy trafić... Aneta
Polecam rehabilitację w R-CITO (1) Do R-Cito zgłosiłem się z silnymi bólami nogi i biodra.Bóli tych nie mogłem... Egmont Brawa dla Załogi REVIMED Gdańsk, ul.Abrahama! (1) Korzystałam ostatnio - po raz kolejny - z cyklu masaży w REVIMED Gdańsk, ul.... Maria Mendel Profesjonalny (1) Od wielu lat korzystam z pomocy terapeutów. To co spotkało mnie w gabinecie... Józef Rodziewicz Nareszcie ulga!!! (1) Po błąkaniu się po różnych specjalistach i gabinetach wreszcie trafiłem na... Piotr bardzo polecam! (1) Panie terapeutki przemiłe, znają się na tym co robią, pełen profesjonalizm!... magdalenka Polecam również dla małych pacjentów (1) Przyszliśmy do R-CITO z 9-letnim synem po pomoc w walce z bólem, który... Anna Skierczyńska Polecam! (1) Mila obsługa, profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta! Monika Centrum rehabilitacji na 6! (1) Miejsce godne polecenia, profesjonalnie wykonany masaż oraz indywidualne... Gosia Pacjent (1) Polecam ten gabinet,dziękuję pani doktor za dobrze dobrane zabiegi. Były... pacjent Polecam! (1) Pełen profesjonalizm, miła obsługa - polecam! Monika Super (1) Super. Robota wykonana odpowiednio! Wrocilem do pelnej formy. Radza Polecam (1) Fachowo i profesjonalnie. Przemek Profesjonalizm w 100%! (1) Serdecznie polecam. Krótki czas oczekiwania, dobre ceny oraz bardzo konkretne... Kamila zdecydowanie polecam (1) Do Pana Łukasza Turosa chodziłam z problemem tzw. "zamrożonego barku". Nie... Regina Truszkowska Miejsce godne polecenia. (1) Fachowa obsługa, lekarze specjalusci, dobre ceny, krótki czas oczekiwania. Emilia Pacjentka (1) korzystałam z tej rehabilitacji. Trochę drogo ale mimo wszystko polecam miejsce. Pacjentka Polecam z czystym sumieniem (1) Miejsce bardzo przyjazne pacjentowi,mam wrażenie,że czasem pacjent ważny jest... Monika Julita