Fizjo Time to jest to! (1) Polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm.Panie z ogromną wiedzą i świetnym... Magda Recepcja rodem z prl-u (4) Pani na recepcji chyba zatrzymała się w czasie prl-u. Pani przy rejestracji... Michał POLECAM Revimed Gdańsk (2) Panie w rejestracji są bardzo pomocne przy doborze terminów, godzin wizyt.... Magda
Brawo Wy! (2) Duże podziękowania dla Pana Arka, który okazał się profesionalistą w swoim... Mama Oliwki Podziękowania dla Specjalisty (2) Dziękuję - bolało bardzo, niesprawna prawa ręka to koszmar .... dziś już nie... Jolanta Przybylska po nauce chodzenia i ćwiczeniach już funkcjonuję (2) Wreszcie skończyłam u siebie w Orłowie cały cykl rehabilitacyjny i zachwycona... Rozalia świetny gabinet (1) Polecam wszystkim gabinet p. Kasi i zabiegi przez nią robione. Miło,... Monika B Dziękuję za masaże i ćwiczenia usprawniające (2) przy rwie ramiennej oraz problemach z biodrami. Pana Pawła poznałam w 2013r.... Renata z Żabianki po kontuzji zawsze wracam do 100% sprawności (2) Do Pana Jarka uczęszczam już kilka lat, zarówno do gabinetu w Gdyni, jak i w... Piotr Gdańsk Polecamy (2) Wraz z mezem opiekujemy sie Mama po wstawieniu endoprotezy. Oferta na... Anna Pan Piotr zna ciało i wie jak pomóc (1) Bardzo polecam usługi Pana Piotra pomógł mi już 2 raz . Szczerze polecam !! Alex pacjentka (1) bardzo profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolona z efektów Elżbieta W pełni usatysfakcjonowany (1) Fachowe rozpoznanie urazu i profesjonalna pomoc. Szczerze polecam. Krzysztof Kreft Wyjątkowe miejsce! (1) Takiego gabinetu szukałam. Lekarza, który ma czas i chęć na dokładne badanie,... Patrycja Dziękuję za właściwą kręgosłupową terapię rehabilitacyjną (1) u mnie w domu, przy dolegliwościach pleców. Po serii bezskutecznych zabiegów... Pomorzanka Re-welacja (1) Obiecałem to zamieszczam nie inni też skorzystają Robin Hood Godne polecenia (1) Na przelomie stycznia i lutego b.r. skorzystałam z pomocy w powyższym... Zofia zerwane ścięgno achillesa (1) Dzień dobry, Po operacji zerwanego ścięgna Achillesa już po pierwszej wizycie... TO Korzystny masaż kręgosłupa - dzięki (1) Musiałem po wypadku ostatnio korzystać z usług Pana Pawła i z czystym... 77P. Wkładki ortopedyczne i porada (1) Gorąco polecam! Świetny fachowiec. Trafne diagnozy i skuteczna pomoc!! Pacjentka