ocena rehabilitacji (1) Miła obsługa,dobrzy fachowcy,rehabilitacja przebiega bez zastrzeżeń. Polecam. Teresa Wspaniały lekarz ! (1) Jestem dopiero po dwóch masażach manualnych kręgosłupa,a to jeszcze nie... Jola Zdrowym Być (1) Nasze wieloletnie doświadczenie w tym sektorze daje nam możliwość dzielenia... SeniorPlus
Poooolecam (1) Trzech ortopedów nie wiedziało co jest z moimi KOLANAMI- zgadł Mariusz :). 10... Kasia Polecam (1) Witam, serdecznie polecam. Fachowa, w pełni profesjonalna i bardzo miła... J.T. Polecam ;) (1) Gorąco polecam gabinet Re-Forma. Profesjonalne podejście, idealnie dobrane... Justyna doktor Rafało (2) Różne są opinie o dr Rafało ale postanowiłem spróbować bo czego się nie robi... były pacjent naciągacza REHABILITACJA (1) Pan Wiktor postawił mnie na nogi, choć wielu rehabilitantów przed nim nie... Magda Cudotwórca (1) Witam, Bardzo polecam gabinet ,masarze u P. Tytusa jest niesamowitym... Halina Polecam Rehabilitacje w Centrum Biomechaniki Chodu w Żukowie (3) Witam Prowadzą mnie od około miesiąca. Trafiłam do nich z ogromnym bóle... Ewa Profesjonalizm i skutecznosc (1) Polecam wszystkim (gdyby nie okolicznosci towarzyszace wyzytom na... zmor Szczerze polecam! (1) Na piłce nożnej halowej (gram od lat) odniosłem kontuzję kolana - utykałem na... Maciek POLECAM !!! (1) Do Salwit trafiłam z polecenia i nie żałuję ! Moje przepukliny w odcinku... Karolina Profesjonalnie (1) Serdecznie polecam wszystkim - miła i profesjonalna obsługa oraz dobre... marlena Pan Paweł Tyka - najlepszy fizjoterapeuta i chiropraktyk ! (5) Wszystkim, którzy zmagają się z jakimikolwiek bólami kręgosłupa, pleców... Izabela Masaż (1) Dziewczyny masują rewelacyjnie! Szczerze polecam Jola Rehabilitacja dziecięca. (2) Bardzo wysoki poziom, duże zaangażowanie fizjoterapeuty. Agnieszka Polecam (1) Pan Tytus ma bardzo dużą wiedzę, polecam to wykorzystać ;) Paweł Ocena usług (1) Bardzo gorąco polecam Centrum Med-Red, nie po raz pierwszy korzystam z ich... Joanna Polecam (1) Witam. Chodzilem tam na rehabitacje okolo 10 lat temu. teraz od dluzszego... Tomasz