Świetny gabinet! (1) Nowy sprzęt, terapeutki z ogromną wiedzą, krótki termin i przyzwoite ceny... Zadowolona pacjentka Nie idź tam. (1) Zdecydowanie NIE POLECAM! Obsługa(poza tym ze panie są niemiłe i opryskliwe)-... PaniJeziora Polecam (1) Trafiłam do tego miejsca z polecenia innej osoby i się nie zawiodłam. Moim... Justyna
Pozytwny (2) Pan łaczy rózne techniki i metody , nie trzyma się jednej metody. Moim... Agata Najlepszy salon masażu w trójmieście (1) Jak sama nazwa wskazuje, masaż na prawdę pomaga. Polecam serdecznie wszystkim... Karolina Ireneusz to najlepszy trener personalny na jakiego można trafić! (1) Indywidualnie podchodzi do każdego podopiecznego, układa świetnie dietę oraz... Weronika Profilaktyka i terapia (1) Korzystam z zabiegów w Remedi od 4 lat, początkowo z masaży profilaktycznych,... Jarek J samo zdrowie! (1) Korzystamy z pełnej obsługi w gabinecie oraz z profilaktora Jewminowa w domu... Grażyna i Marek Narzyńscy Beata (1) Fizjoterapeuta profesjonalnie i rzeczowo przeprowadza badanie analizując... Beata Problemy z kręgosłupem i nogą. (1) Dziękuje bardzo za udzieloną pomoc. Dobrany rehabilitacyjny okazał się bardzo... Tomasz Rehabilitacja (1) Korzystałam już z kilku gabinetów rehabilitacji kręgosłupa. Ten jest... Asia Wspaniały gabinet. (1) Bardzo polecam ,ból kręgosłupa( odcinek lędźwiowy) ustąpił po drugim masażu i... Andrzej ocena uslug rehab-terapeut. (1) Korzystalem z pomocy terapeutycznej w klinice Med-Reh 20 razy (maj, czerwiec... Mikael Foxenius Polecam!!! (1) Trafiłam tu po operacji łokcia i miesiacu trzymania ręki na temblaku. Po tym... Gosia Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!!! (1) 10 zabiegów! Bolało bardzo, ale efekty czuję... Inni widzą! Przemiła... Teresa Żytkowiak Brak szaczunku dla pacjentów (1) Lekarz opryskliwy (...) brak podejścia do pacjenta traktuje pacjentów bardzo... Pacent Najlepszy Gabinet Fizjoterapii! (1) Skuteczne działanie z długotrwałym skutkiem, profesjonalizm, wiedza i... Michalina . (1) Już kilkakrotnie skorzystałem z pomocy pana Jarka. Moje dolegliwości... Irek Lehwark Po prostu profesjonalista!!! (1) Bardzo profesjonalne podejście Pana Jarka. Zdiagnozowanie przyczyny bólu w... Marta Genialny (1) Kilka lat chodziłam na rehabilitację z problemami z plecami, nerwami i stopą.... ALICJA