polecam (1) miła atmosfera - profesjonalna załoga-skuteczność optymalna JERZY Pozytywnie zaskoczony (1) Znalazłem informację o gabinecie przypadkiem w internecie, skontaktowałem się... Mirek pacjent (1) Godziny są luźne jak i atmosfera. I to bardzo pasuje. Jest tam miło. Jeśli... Remek
ogromna pomoc (1) moja szczęka to była tragedia, podobno mężczyźni rzadko mają dolegliwości... Paweł, Sopot Pelen profesjonalizm (1) Zostałem skierowany na rehabilitacje przepracowanego kręgosłupa. Przy... Pawel T. Tutaj Ci pomogą!!! (1) Jeśli chcesz pozbyć się kasy i zdrowia udaj się gdzie indziej. Gdybym 9 lat... Paweł Polecam :) (1) Jestem zadowolona , że trafiłam na Łukasza. Dokuczał mi straszny ból w... Nina Opinia (1) Polecam Pana Tytusa , cudowny człowiek znający się na swoim fachu Urszula rehabilitacja stopy (1) Bardzo dobrze wyposażony gabinet. W pełni profesjonalne podejście pana Pawła... Konrad Porada/ Rehabilitacja (1) Trochę czekałem na wizytę ale było warto. Bardzo dobra, miła, fachowa i... stankowskiz Polecam. Bardzo. (1) Jestem pod OGROMNYM wrażeniem wiedzy Pani Klaudii. Nigdy wcześniej nie... Bartek Bardzo dobry fizjoterapeuta, ogromna wiedza i doświadczenie - polecam! (1) Trafiliśmy do Pani Doktor Radwańskiej ponieważ mój synek ma podejrzenie... Katarzyna Pełen profesjonalizm. (1) Pół roku temu dostałem udaru. Po wyjściu ze szpitala szukałem rehabilitacji i... Andrzej skutecznie i profesjonalnie (1) Gdybym miał określić osteohealth w 3 słowach to napisałbym: wiedza,... Wojciech Roeding Polecam gorąco (1) Od pięciu lat, regularnie - raz w tygodniu - korzystam wraz z rodziną z... Leszek Z pasją i zaangażowaniem (1) Już na pierwszej wizycie pan Łukasz rozpoznał przyczynę moich dolegliwości... Zadowolona Bardzo polecam! (1) Pan Tytus jest doskonałym fachowcem, a przy tym miłym i skromnym człowiekiem... Paweł Zbrowski Polecam bardzo (1) Gabinet godzien polecenia w 100%. Jestem po urazie struny głosowej a pracuje... Patryk Fizjoterapeuta (1) Bardzo droga usluga jak na sama konsultacje. Pan ma duza wiedze ale... Ala Rehabilitacja biodra u profesjonalisty (1) Polecam! Joanna