Podzękowania (1) Dzień dobry, jestem po 2 tygodniowej rehabilitacji po zabiegu artroskopii... Rdaek Najlepszy gabinet! (1) Od kilku lat zmagałem się z problemem z kolanem. Ból pojawiał się przy... Matt Ból kręgosłupa (1) Jeśli ktoś szuka kompleksowej rehabilitacji swojego kręgosłupa to jest to... Paweł
Rewelacja! (1) Bardzo miła atmosfera. Efekty wizyty były zauważalne już po pierwszej z nich.... Inga Serdecznie polecam (1) Kontuzja barku po wypadku na rowerze dokuczała mi przez kilka tygodni, jednak... JN Fala uderzeniowa na ostrogę piętową (0) Witam Mam problem ostrogi od ponad roku. Ostatnio czytałam i fali... MAgda polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z usług. Już po pierwszej wizycie odczułem znaczną... Michał Wkładki indywidualne (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo. Przez ostatnich kilka lat borykałam się z... Jagoda Orteza i zabiegi z fali uderzeniowej (1) Od ok.miesiąca bolał mnie strasznie nadgarstek, prawdopodobnie przeciążony.... Kamila Terapia indywidualna (1) Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do rehabilitacji... do momentu gdy jej... Michał komputerowa diagnostyka chodu + wkładki ortopedyczne (1) Do Centrum skierował mnie Ortopeda i teraz rozumiem dlaczego. Kompleksowe... Ula A jednak (1) Leki, ból i perspektywa operacji taki był moj stan 2 tygodnie temu.... Ewa czuję się rewelacyjnie (1) Do Pana Pawła trafiłam z bólem kręgosłupa rok temu. Ból minął bardzo szybko,... Ola POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam! Pan Michał jest świetnym specjalistą. Uważnie słucha... Joanna Polecam! (1) Do Reh up trafiłam po operacji kolana. Korzystałam z usług odpłatnych i... Agnieszka Stopy jak nowe :) (1) Gdzie te halluksy? A no nie ma. Odwieczny problem kobiet pracujących w... Anna Rehabilitacja kregowsłupa (1) Moda kadra zdolnych fizjoterapeutów w "mig" rozprawiła się z moimi częstymi... Pan Tobołek Najlepsza rehabilitacja !!! (1) Gdy straciłam nadzieję na życie bez bólu a lekarze kierowali mnie na operację... Ewa polecam (1) zanim trafiłem do tomedu byłem na kilku konsultacjach i lekarze wysylali mnie... Marcin.T Pełen profesjonalizm (1) Tytus jest godnym polecenia specjalistą z duża wiedzą, a przy okazji potrafi... Marcin