Paweł cię wyleczy (1) Paweł rehabilituje, jak nikt inny. Przyszedłem z podartym ACLem, a dziś mogę... Giorgio Trening personalny na najwyższym poziomie (1) Dzięki Irkowi w niecałe 1,5 roku poczyniłem takie postępy, że ćwicząc samemu... Tomasz Najlepsza fizjoterapia w Trójmieście! (1) Przez wiele lat borykałem się z różnymi dolegliwościami pleców i szyi mimo że... Tomasz
polecam zdecydowanie (1) Dwa lata temu zlamalem noge. Potrzebowalem rehabilitacji i pomocy. Na NFZ nie... Jacek Szalkowski Rewelacja ! (1) Polecam z całego serca rehabilitacje u Tytusa. Moją córkę po zerwaniu... Monika & Julia POLECAM :) (1) Do R-Cito dostałam się z polecenia innych pacjentów i również z przyjemnością... MJ Rehabilitacja w ActivReha (1) Gorąco polecam, świetna, profesjonalna obsługa Norbert Profesjonalnie! (1) Opieka na najwyższym poziomie. Polecam! Zbigniew Skutecznie i profesjonalnie (1) Bolał mnie kręgosłup, ciągnęły czasem całe plecy ze względu na moją pracę... Milosz K. Najlepszy (1) Polecam wszystkim, kiedy wszystkiee inne metody zawodzą. Bardzo... Agnieszka ZDECYDOWANIE POLECAM. (1) Jestem po operacji wszczepienia endoprotezy prawego kolana i przed operacją... Alicja polecam (1) Polecam - treściwie i kompetentnie. Widoczne efekty juz po kilku... L. Dziękuję! (1) Dziękuję p. Grzegorzowi za fachową pomoc, wsparcie i bardzo indywidualne... pacjentka Bardzo polecam (1) Miałam problem z kolanem i dzięki Jarkowi obrzęk zszedł znacznie szybciej niż... Monika Superprofesjonalizm ! (1) To wlasnie tutaj wrocilam do zdrowia.! Jesli nie wiesz juz co robic i prawie... Katarzyna Dix SZCZERZE POLECAM!!! (1) Kilku krotnie Pan Tomek wyciągał mnie z niemożliwego, dolegliwości kręgosłupa... Jacek Zieliński Jestem bardzo zadowolona z wizyty. (2) Nie zgodzę się z poprzednią opinią. Byłam i jestem zadowolona. Idzie... Ela Krok po kroku (1) Otrzymałam od lekarza skierowanie na zabiegi i szukałam placówki, gdzie nie... Irena Rehabilitacja po złamaniu pięty (1) Profesjonalne centrum rehabilitacji , bardzo przyjemna atmosfera, plus... Magdalena Bardzo polecam (1) Bardzo miła obsługa bardzo miły pan bardzo polecam. Robert