Zadowolony pacjent (1) Do Pana Tonmka trafiłem w 2012 roku z ostrą dyskopatią i zaleceniem wykonania... Waldemar operacja stawu biodrowego (1) Pan Tomek przygotował mnie do operacji, pokazał jakie ćwiczenia mam wykonywać... Józefa Polecam (1) Do Tomedu trafiłam z polecenia znajomego. Na początku musieliśmy naprawić... Kobieta
Polecam R-CITO każdemu kto chce wrócić do pełnej sprawności (1) Polecam z całego serca, młodzi, wykwalifikowani fizjoterapeuci sumiennie i z... Hania Sprawdzony fachowiec przynoszący ulgę (1) Pan Rafał to: -dobry diagnosta --wyśmienity fizjoterapeuta -trener i... Arek Polecam! (1) Zawsze miałem sporą skoliozę, do tego w 2012 roku zdiagnozowano u mnie... Jacek Kmiecik super (1) Ostroga piętowa zlikwidowana.Profesjonalnie a co najważniejsze... Marta Fantastyczny gabinet, szczerze polecam! (1) Gabinet jest fantastyczny! Jedyny taki w Trójmieście gdzie pomyślano... Martyna K Przyszedłem z bólem. Wyszedłem bez. (1) Od ponad trzech miesięcy miałem ból pleców w odcinku lędźwiowym. Godzina w... Krzysiek Skuteczna rehabilitacja !!! (1) Serdecznie polecam gabinet rehabilitacji Fizjostacja. Bardzo szybko i... Ola PROFESJONALISTA - zdecydowanie polecam! (1) Jeśli chcesz skorzystać z pomocy profesjonalisty w celu rozstania się z bólem... A. K. Doskonałe Centrum Rehabilitacji (1) Zdecydowanie polecam Tomed wszystkim którzy tak jak ja musieli podjąć trud... Marcin Polecam w 100%! (1) Dzięki rehabilitacji w Re-Froma odzyskałem pełną sprawność nadgarstka i mogę... Adam Już nie boli! (1) Dzięki Pani z falaplus.pl pozbyłem się dolegliwości związanych z ostrogą... Darek Jedyni, którzy wiedzą co mówią i robią. NAJLEPSI BEZWZGLĘDNIE !!!!!! (1) U pana Tomka byłem już nie raz. 1 raz trafiłem z pękniętym dyskiem i... Marcin POLECAM (1) Wspaniała obsługa, elastyczne dopasowanie zabiegów do klienta, co ważniejsze... Sylwia Profesjonalisci!! (1) Zdecydowanie najlepszy zespol rehabilitantow. Obsluga profesjonalna, fachowa... Kasia Nadzwyczajny rehabilitant (1) Pełny profesjonalista a przy tym niezwykle empatyczny i inteligentny młody... Zbigniew Jabłoński Najlepszy! (1) Do Tytusa trafiłam przez przypadek - na rehabilitację z NFZ trzeba było... A. Mistrz! (1) Kwalifikacje idą w parze z profesjonalna obsługą i faktyczną poprawą stanu... Karolina