\'\'ręcę które leczą" :) (1) Hmmm..... Jak to się mówi reklama dźwignią handlu, ale Pan Robert zasługuje... Agnieszka Polecam (1) Na pierwszą wizytę do Pana Pawła trafiłam z silnymi bólami kręgosłupa... Kate szczerze polecam (1) Korzystałam z opieki rehabilitacyjnej w Reh-up przez trzy lata. Zastosowałam... Ewa W-J
Wspaniali rehabilitancji (1) Moja córka chodzi na rehabilitację kręgosłupa od dłuższego czasu. Miała... Olciab1e Polecam (1) Trafna diagnoza i kompleksowa terapia,czyli wszystko czego oczekuję od... Patryk Pełen profesjonalizm (1) Do Pana Rafała trafiłam z polecenia z ogromnym bólem. Po kilku sesjach ból... PAULINA Zadowolony Klient (1) Miałem mocna przypartą rzepkę kolanową. Kilka wizyt i skacze jak młoda kozica... Tomasz P Polecam (1) Serdecznie polecam to miejsce. Zajęcia z Panem Michałem Chęcińskim przebiegły... Ania polecam (1) Wizyty pomogły mi w dolegliwościach związanych z refluksem, bo z tym... Marcelina Zdecydowanie polecam!!!!!! (1) Pracownicy gabinetu bardzo mili ,na kazde pytanie odpowiadaja profesjonalnie.... Jarek Centrum Rehabilitacji "TOMED"- opinia (1) Do Pana Tomka trafiłam w czerwcu br. z silnym bólem kręgosłupa szyjnego.... Monika W. CREME DE LA CREME (1) Serdecznie dziekuje za profesjonalne podejscie do pacjenta. Od pierwszej... Wieslaw specjalsta (1) Łukasz Kot jest profesjonalistą, ma świetne podejście do pacjenta, jest miły... Radek TOMED -nadzieja na wyleczenie (1) Pana Tomka znamy od 2002r. Pomógł odzyskać sprawnosc całej mojej... Gabriela i Marian Pełne zaufanie (1) Do Pana Tomka trafiłam ponad 10 lat temu. Byłam po operacji biodra i... Monika K. POLECAM!!! (1) Nerwoból odpuścił po pierwszym masażu, wystarczyło się stosować do zaleceń... M. W. Placówka nr 1 w Trójmieście (1) Z czystym sumieniem mogę napisać, że jest to najlepsza placówka w Trójmieście... Katarzyna Najlepsze centrum rehabilitacji (1) Gram wyczynowo w koszykówkę i borykałem się z problemami barku, kolana oraz... Wiktor POLECAM! (1) Bardzo polecam Centrum Rehabilitacji Mewa- profesjonalna obsługa, bardzo... OLA Przede wszystkim skutecznie ! (1) Serdecznie polecam rehabilitacje przeprowadzaną przez Panią Kamilę,... AniaRomanowska