Tytus Smoliński (1) Profesjonalista z ogromna wiedzą, fizjoterapeuta po wielu kursach, pomógł mi... Maciek profesjonalista! (1) Nie raz już korzystałem z usług Tytusa i nigdy się nie zawiodłem. Szybko i... Michał Polecam! (1) Wszystko na najwyższym poziomie ;) i plecy nie bolą ! Pacjentka
Pełny profesjonalizm, bardzo wysokie kwalifikacje (1) Jestem bardzo zadowolona. Zależało mi na wysokich kwalifikacjach i właśnie... Kasia Polecam! (1) Nie dość, że bardzo sympatyczny, to co istotne, niezwykle kompetentny. No i... Paula Zabieg falą uderzeniową (2) Tyle lat cierpię na ostrogę piętową usłyszałem u lekarza o zabiegu falą... Paweł Zagrobelny BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam! Pełen profesjonalizm w gabinecie, bardzo miła atmosfera, do... xxx Nie chce się wychodzić po zabiegu (1) Jestem klientem Centrum Med-Reh od kilku miesięcy. Szybka i miła obsługa,... zbyszek UWAGA!!!! Masaże u Pana Roberta uzależniają :D (1) Odkąd zaczęłam chodzić na masaże do Pana Roberta czuję się po każdym zabiegu... Ola Ośrodek godny polecenia (1) Bardzo polecam ośrodek Med-Reh. Rehabilitanci wykazują się profesjonalizmem i... Maria Ręcę, które leczą :) Polecam !!!!!! (1) Co tu dużo pisać... Łukasz to profesjonalny, doświadczony masażysta. Już po... Marta ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Od dłuższego czasu miałam problem z... Ola Świetny rehabilitant (1) Pan Piotr jest bardzo dobrym i utalentowanym rehabilitantem. Dysponuje... Juli Terapia (1) Świetny fachowiec, polecam Krzysztof Nowak bardzo polecam (1) Bardzo polecam gabinet!!!! Pani Bogna emanuje pozytywną energią już na... Małgorzata Bezkonkurencyjnie Najlepsza! (1) Ta kobieta ratuje życie! Dosłownie. byłam na wielu masażach (od zawsze mam... Karolina Śpiewaczka Doskonały fachowiec ! (1) Gorąco polecam na wszelkie dolegliwości. P. Bogna ma niesamowite współczucie... Aleksandra Rehabilitacja w med-reh. (1) Super. Polecam. Joanna dobry specjalista akupunktury oraz fizjoterapeuta (1) gorąco polecam usługi nakłuwania przez pana Oskara Vladimir rehabilitacja godna polecenia (1) Polecam każdemu kto chce zamienić ból na radość życia! Przyjazna atmosfera i... Sylwia