Szybka pomoc (1) Od 8 miesięcy miałam bóle podczas podnoszenia i obracania prawej ręki do... Monika Genialny osteopata, który uratował moje plecy! (1) Mogę szczerze polecić Pana Tomka, długo by pisać ale jest jednym z... Magda Świetny fachowiec, polecam każdemu! (1) Polecam z czystym sumieniem. Doktor to świetny fachowiec i profesjonalista.... Mateusz
rewelacja !!!!! (1) Do studia trafiłam za namową mojej przyjaciółki , która regularnie chodzi na... Marysia rehabilitacja kregosłupa (1) Jestem bardzo zadowolona z mojej rehabilitacji bólów krzyża w gabinecie... Danuta Le. 100% wyleczona kontuzja kolana i kregoslupa (1) Polecam wszystkim , ktorzy chca sie wyleczyc za wlasne pieniadze a nie... Freelancer GORĄCO POLECAMY !!!! (1) Jesteśmy wraz z mężem bardzo zadowoleni z masażów u Pana Roberta. To... Monika pełen profesjonalizm i kompetencja (1) Rehabiltacja u Dominika Zaglanicznego i jego zespołu pełna kompetencja,... pacjentka Marek T - opinia (1) Początkowo trafiłem do centrum rehabilitacji z choroba Scheuermanna. Dzięki... Marek T działa (1) rehabilitacja pleców zadziałała Hania Fantastyczny fachowiec z darem i powołaniem (1) Prawda jest taka, że w tych czasach oferta masaży dostępnych na rynku jest... Agnieszka Cegielska Bardzo polecam (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam Panie z Fizjo Sport - zwłaszcza Panią... Kasia Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście, empatia i entuzjazm Pana Roberta oraz różnorodne... Zadowolona POLECAM PAWŁA - PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Serdecznie polecam, Paweł jest profesjonalistą w każdym calu i specjaistą w... H Babcia poleca 😊 (1) Piszę na prośbę mojej babci. Pani Weronika od dłuższego czasu przyjeżdża do... pomocnik babci POLECAM (1) Obsługa PROFESJONALNA,Usługa Dobra,wyposażenie dobre,czas oczekiwania... Piotr Wasilewski Świetna rehabilitacja! (1) Ekipa Rehabilitacji ma dosłownie fach w ręku (lub w rękach, bo wszyscy mają... Taki tam pacjent z ulicy Świetny profesjonalista! (1) Fachowiec i profesjonalista z najwyższej półki. Pomógł mi i z rwą kulszową w... Mimi Wspaniala Pani rehabilitantka (1) Duza pomoc polecam kazdemu potrzebujacemu profesjonalistka Beata-Piotrus Miejsce godne polecenia! (1) Bardzo miły, profesjonalny personel, który zna się na swoim fachu, w pełni... Paulina