Polecam (1) Szczerze polecam zabiegi w gabinecie FIZJOMEDICA, komfortowe warunki oraz... Kasia Centrum Fizjoterapii na Zaspie (1) Bardzo profesjonalne podejście. Wysoko oceniam kompetencje. Polecam... Anna Bardzo rzetelna i fachowa pomoc (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Łukaszem. Posiada szczegółową i dogłębną... Joanna B.
Masaże (1) Mam problemy z bólami kręgosłupa w karku i odcinku lędźwiowym (praca przy... perkoz polecam z całego serca (1) Fachowiec jakich mało, holistyczne i bardzo indywidualnie podejście,... Michał Polecam! (1) O Pani Annie dowiedzieliśmy się od rodziców dzieci cierpiących na dystrofię... Darek Wybitny specjlista (1) Po wypadku na ściance wspinaczkowej i zwichnięciu łokcia z przemieszczeniem... Wojtek Rewelacja (1) Po raz pierwszy skorzystaliśmy razem z Mężem z usług Pana Roberta.... Kasia i Piotr Extra pomoc! (1) Mam chorobę Parkinsona i z pomocy pani Anny Radwańskiej korzystam od ośmiu... Bożena Pospischil Rehabilitacja powypadkowa (1) W czerwcu zeszłego roku miałem wypadek motocyklowy. Głównymi doznanymi... Łukasz Serdecznie polecam molom biuowym i nie tylko (1) Kilka wizyt pozbawiła mnie bólu pleców (środkowego odcinka)... Damian Polecam !! (1) Od lat cierpiałam na silne bole kregosłupa lędzwiowego. Leki przeciwbólowe i... Dagmara Opinia Pan Łukasz Kot (1) Moj problem dotyczył dziwnego bólu w stopie podczas biegania po twardym, ból... Nikodem Bardzo polecam (1) Pani Anna Radwanska jest znakomitym specjalistą , jest bardzo zaangażowana w... Inka Cudowny specjalista (2) Nie wiem co bym zrobiła bez p. dr. Cierpię na bółe kręgosłupa od 30 lat.... Anna Rehabilitacja biodra - opinia (1) Trafiłem do Tomedu z bólem biodra. Zostałem przebadany i skierowany na... Maciej Profesjonalna pomoc (1) Do wizyty w gabinecie P. Łukasza zmusiły mnie bóle lędźwiowego odcinka... Lech Świetny Rehabilitant (1) Rehabilitant z ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Bardzo profesjonalne a... Andrzej Polecam gorąco! (1) Polecam - wiem jak trudno w chorobach nerwowo-mięśniowych o osobę, która zna... A.H. Fizjoterapeuta najwyższje klasy (1) Bardzo dobra i doświadczona specjalistka ds. chorób nerwowo-mięśniowym. Poza... EwA