Bardzo polecam (1) Bardzo kompetentna i cierpliwa obsługa. Miła atmosfera. Szerokie spektrum... Barbara Polecam :) (1) Polecam terapię indywidualną w R-cito jest najbardziej skuteczna z wszystkich... Ania Ratunek dla straceńców (1) Mój kręgosłup wołał o pomstę do nieba, codzienne bóle, problem z oddychaniem... Asia
Pomoc na najwyższym poziomie (1) Jestem osobą poważnie schorowaną, trzeba się ze mną obchodzić jak z jajkiem.... Liliana Bardzo pozytywnie (1) Miałem okazję rehabilitować się w Polmedzie. Znakomici specjaliści, wyleczyli... Beniamin Pełen profesjonalizm!! (1) Polecam z całego serca, pełen profesjonalizm, miła obsługa, a Pani Weronika... Teresa Pełny profesjonalizm (1) Dziękuję miłej fizjoterapeutce ( niestety nie znam imienia ) która w ciągu... Alan Bolon z UK Piotr Ziębowicz (1) Masaże głębokie Pana Piotra Ziębowicza znacznie mnie rozluźniły oraz... Filip Maliszewski * (1) Profesjonalistka. Wie co w trawie (stawach)piszczy :) Polecam. MB Fizjomedica Gdańsk (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnych zabiegów pani Moniki. Polecam... Małgosia PORASZKA I KPINA (3) Szkoda słów i czasu. Jedna wielka pomyłka. NIE POLECAM WRĘCZ PRZESTRZEGAM... Paweł bóle krzyżowo-lędżwiowe na razie ustąpiły (1) Sceptycznie podchodziłam do skuteczności masaży, raczej kierowałam się... Klaudyna polecam (1) Byłam na masażu w tym gabinecie. Jestem zadowolona, polecam innym. magda ślicznie dziękuję (1) Udałam się z próbką na posiew moczu do tej przychodni, bo szalenie zależało... e. Ogrom wiedzy! (1) Ewa uratowała mój nadgarstek po urazie nadgarstka, którego się nabawiłam... Justyna Kontakt do p. Tomasza Lanieckiego (2) Witam, próbuję skontaktować się z p. Tomaszem Lanieckim w sprawie... Pt Doskonały specjalista, przemiły człowiek! (1) Serdecznie polecam Pana doktora, rzetelnie i z zaangażowaniem pomaga swoim... M.K nie polecam (1) zapraszam sanepid, brud, brak poszanowania do pacjenta, worki z cukrem ....... on i ona Fizjoterapia domowarehabilitacja.com (1) Na fizjoterapię trafiłem z polecenia znajomych i po zabiegach ocena jakości... Przemysław Super (1) Pani Ania jest nie tylko bardzo kompetentna, ale też zaangażowania i... Ewa Kreft