Polecam bez cienia wątpliwości (1) Pan Szymon bardzo cierpliwie i skutecznie zajął się moim kręgosłupem w... Anna Adam - opinia (1) Zawsze byłem sceptycznie nastawiony co do leczniczej skuteczności masaży,... Adam Mega goście - polecam (1) naprawdę gorąco polecam. w lekko ponad tydzień doprowadzili mnie do stanu... panBartoszek
Polecam (1) Zdecydowanie polecam pana Pawła. Duża ulga w bólach "krzyża" nastąpiła już po... Anita Rehabilitant godny polecenia (1) Ogromna wiedza ,jeszcze większa praktyka.Myślę,że mało jest tak znających... Małgorzata Fachowa pomoc (1) Do Pana Tomasza Wojdylaka trafiłam w roku 2007 z powodu licznych bólów... Joanna K. Polecam!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet Re-Forma - profesjonalne podejście,... S Dobra robota (1) Dzięki pracy Macieja nie mam już problemów z nadwyrężonym ścięgnem achillesa,... Piotr Konkretny dobry masaż z luzowaniem miesni (1) Polecam, rozsądna cena, wysoka jakość Szymon Rehabilitant na 6+ (1) Bardzo ,bardzo dobry specjalista.Nikt tak nie pomógł naszemu dziecku jak ani... Jarek A Polecam! (1) Przemiłe i przeurocze Panie rehabilitantki czego chcieć wiecej :) Zapobiegaja... Mikołaj Albrecht Pełen profesjonalizm (1) Nic dodać, nic ująć. Pan Szymon stawia na nogi jak nikt inny - wiem bo trochę... Marek Empatia i profesjonalizm (1) Do Tomed-u trafiłam w grudniu 2014 r. po wcześniejszych licznych wizytach u... Olga vik - opinia (1) Korzystałem dotychczas jedynie z oferty masażu i jestem zadowolony. Obsługa... vik profesjonalny masaż, jestem bardzo zadowolona (1) Jestem zaskoczona jakością masażu i jego efektami. Zmagam się z bólem pleców... Ania Polecam (1) Wspaniały ciepły człowiek i fachowiec, zna się na swoim fachu i można mu w... Agaeb Polecam R-Cito i Pana Szymona (1) Polecam zabiegi u Pana Szymona, mój podopieczny miał zabiegi na staw skokowy... Bożena Szczerze polecam Centrum Rehabilitacji ,, Tomed,, (1) Do Centrum Rehabilitacji TOMED po raz pierwszy trafiłam w 2011 roku z dużym... D. Frąckowska Najlepsza rehabilitacja jaką kiedykolwiek miałem (2) a miałem ich już parę, więc mam z czym porównywać. Świetny, przesympatyczny... Darek Polecam! (1) Zdecydowanie Polecam Pana Pawła, świetny specjalista. Bóle okolic szyi i... Agnieszka