Opieka na najwyższym poziomie (1) Na początku cała nasza rodzina miała pewne obawy, ponieważ strasznie trudno... Elżbieta Profesjonalne usługi (1) Gorąco polecam firmę FizjoTom, profesjonalne podejście do pacjenta, miła... Tina Polecam każdemu gabinet Prosalus Fizjoterapia!!! (1) Borykasz się z kontuzją? Jesteś po operacji i szukasz najlepszego... Kasia :)
Po zabiegu na łąkotce. (1) W styczniu 2015 roku miałam zabieg na łąkotce, w następnym miesiącu typowe... Bogusława "Sztywny" bark i bóle kręgosłupa (1) Jak trwoga to Fizjo-Sport😆. Ostatnio miałam problemy z barkiem, nie... Beata Profesjonalizm i miła atmosfera- polecam! (1) Do Med-Rehu trafiłam na rehabilitację po skręceniu stawu skokowego i szczerze... Olga Bardzo Polecam, Plecy/kark/nogi Dziękują Panu Robertowi! (1) Polecam serdecznie usługi pana Roberta, nie dość, że czuję się dużo lepiej... Paweł Bardzo polecam !!! (1) Świetny fachowiec. Miałam ból w dolnej części kręgosłupa, po pierwszej... Pacjentka Nie polecam (1) Zlewka co do pacjentów. Umawianie się na godziny bardzo nierealne. Może grupa... ZK Opinia (1) Do TOMEDU trafiłem z przepukliną kręgosłupa na odcinku L4-L5, z opiniami od... M. z Gdańska R-CITO rehabilitacja (1) Szczerze polecam usługi w R-CITO. Trafiłem do Nich z polecenia lekarza... Tadeusz Tomed (1) Dyskopatię mam już ponad 8 lat i odwiedziłem już wielu ortopedów i... Seweryn Polecam! (1) Polecam z całego serca! Ze stanu nadającego się do operacji obu kolan (w... Kamila Prosalus - Jestem na TAK! (1) Serdecznie polecam ten gabinet fizjoterapii. Idealnie dobrana terapia -... Karina Pełen profesjonalizm, skuteczność i pasja (1) Trafiłem do pana Michała z potwornym bólem pleców spowodowanym kontuzją... M tomed (1) trafiłem do p . Tomka z pękniętym dyskiem , trzy miesiące intensywnej... Tomek Bardzo słabo (1) Personel bardzo miły lecz na sali jest zimno z okien wieje wiatr i przez... Anna Maria Profesjonalna pomoc (1) Z całego serca polecam Tomed i wspaniały zespół rehabilitantów z Panem... Joanna Pełen profesjonalizm 100% diagnoza i praca z pacjentem. (1) Do placówki R-CITO trafiłam szukając pomocy. Od zawsze walczyłam z narastając... Anna SZCZERZE POLECAM PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Serdecznie polecam Pana Pawła choć mój stan zdrowia był zły i od lat... Darek