Polecam (2) Pan Szymon i ekipa nie są jeszcze zepsuci i zależy im na dobru pacjentów :)... Ciechu Bardzo, bardzo, bardzo polecam!!! (1) Serdecznie polecam , mam problemy z kręgosłupem - zmiany... Katarzyna Polecam wszystkim mamom (1) Jestem młodą mamą dwójki małych dzieci. Wielokrotne wnoszenie ich na czwarte... Domi
szkoda, że tak późno znalazłem to miejsce :) (1) Na chwilę przed ważnym dla mnie biegiem przydarzyła mi się bolesna kontuzja.... Marek Polecam! (1) Serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm. Życzliwość wobec pacjentów. Kieszeń... Beata Doskonały spacjalista (1) Polecam pana Mariana miły profesjonalny cierpliwy jestem 100% zadowolona z... Anna Kieńć Polecam (1) Szczerze polecam gabinet Medella. Naprawdę fajna atmosfera, pełen... Hania Uzdrawiający masaż (1) Od kilku lat borykam się z wieloma dolegliwościami narządu ruchu, a w... Zbyszek Zadowolona (1) Skończyłam cykl rehabilitacyjny i jestem zachwycona, efekty przerosły moje... Zadowolona Pacjentka BÓL LĘDŹWI ZNIKNĄŁ :) (1) Najlepszy masażysta u jakiego byłam! A bywałam w wielu miejscach i u wielu... Justyna Dzięki Panu Tomkowi i jego ekipie znowu chce się żyć! (1) Mam 48 lat jestem po operacji kręgosłupa 10 lat temu (lędźwiowy), było... Wojciech R. Centrum Rehabilitacji TOMED - opinia (1) Właśnie minęły trzy lata od czasu kiedy pierwszy raz zawitałem do Centrum... Marek Jak najbardziej polecam! (1) Trafiłam do p.Maćka z kontuzją barku przed startem w zawodach. Rehabilitacja... Basia profesionalna usłga (1) Pani Justyna jest w 100% profesjonalistką.Szuka rozwiązań i stawia na nogi. Jola Zawodowiec w swojej pracy. (1) Polecam, świetny fachowiec nie raz mi pomógł w nagłych sytuacjach. Zawsze... Zadowolony klient Fachowa i skuteczna rehabilitacja (1) Trafiłam do gabinetu Pana Marcina Rosadzinskiego po źle postawionej... Wiesława Polecam (1) Świetny masażysta z bogatym doświadczeniem. Stały klient Polecam,Najlepsza fizjoterapia, (1) Udałem się do Reformy ,gdzie nie mogłem chodzić,nie miałem mięśni ,miałem... Maciej Bardzo polecam! (1) Do gabinetu Fizjo Sport trafiłam z bardzo silnymi migrenami, które trwają już... Agnieszka Peknieta lakotka oraz syndrom pasma biodrowo-piszczelowego (1) Problem z kolanem wraca do mnie co roku jak bumerang. Wizyt u ortopedow... Aleksandra