Jestem zadowolony (1) Miałem poważną operację łąkotki i rekonstrukcję wiązadła. Od 5 miesięcy... PrzemekM Kręgosłup nie boli (1) 3 wizyty w gabinecie pozwolily pozbyc sie bólu, który męczył mnie ponad 2... Paweł masaz karku - odstresowanie (1) Ze względu na stresującą pracę mam spięta górę pleców. Przypadkowo trafiłam... Ela
Nareszcie pozbyłam się bólu (1) Trafna diagnostyka!! - po wielu miesiącach chodzenia po rożnych specjalistach... Joanna Moja opinia (1) Michał to doskonały fachowiec, prawdziwy pasjonata, wszystkie masaże wykonuje... pacjentka Magda Uraz barku i kręgosłupa (1) Do Jarosława trafiłem przez wspólnego znajomego, gdy miałem problem z... Andrzej Profesjonalnie i w miłej atmosferze (1) Wspaniałe miejsce, profesjonalne podejście, wiedza, przystępne ceny, a przy... Aleksandra Jedyni i niepowtarzalni (1) Wracam do tego gabietu, co jakiś czas ze względu na moja siedzącą pracę,... Jarek.S. Przepuklina kręgosłupa (1) Od pięciu lat borykałem się z nawrotami ostrych stanów związanych z... Maciek rehabilitacja kręgosłupa (1) jestem bardzo zadowolony z usług pana Michała bardzo pomógł dziękuję i wrócę... andrzej Ścięgno Achillesa (1) Jestem biegaczem, trafiłem do gabinetu z naderwanym ścięgnem Achillesa.... Daniel POLECAM SUPER (1) Polecam z czystym sumieniem.Rozne wizyty w u innych lekarzy i rehabilitantów... Marek Wida Duża wiedza i profesjonalizm (1) B. czysty i elegancko urządzony gabinet,przeuprzejma obsługa,ale -co... Marzena Gorrrraco polecam! (1) Gabinet godny zarekomendowania. Profesjonalna obsluga, a wlasciwie... Zadowolony pacjent Skuteczność 100% (1) Do Macieja trafiłem kilka miesięcy temu po operacji stawu barkowego. Wizyty... Michał Italiano vero (1) Polecam Salvio i jego tecar. Przemiły sycylijczyk, poświęcający sie swojej... Artur Ból karku i barku (1) W trakcie relaksu nad morzem wchodzac do wody tylko po pas złapało mnie coś... Łukasz Bardzo polecam (1) Niejednokrotnie korzystałem z pomocy doktora Rafało, bez którego byłoby w... Maciej Podziekowanie (1) Bardzo dziekuje Pani Emilce za profesjonalny masaz przy kreczu szyi z ktörym... Edyta Polecam! (1) Miło, konkretnie i rzetelnie. :) Polecam! Klientka