Funkcjonalna Rehabilitacja Medyczna (1) Pan Tomek to wybitny specjalista, który nie tylko potrafi doskonale... Karolina super fachowiec! (1) Skorzystałam z serii zabiegów na bolący bark - jestem bardzo zadowolona ze... pacjentka z Suchanina Wszystko tłumaczy i dobrze leczy (1) Świetny lekarz - dobre podejście, szanowanie pacjenta oraz spokojne... Jerzy
polecam (1) polecam wszystkim zawiedzionym konwencjonalnymi metodami leczenia które nie... Kasia Gorąco polecam (1) Niebagatelna wiedza, fachowe podejście, profesjonalna usługa. Po wizycie... Joanna Polecam zabiegi (1) Polecam zabiegi u tego specjalisty bolały mnie plecy już po pierwszym zabiegu... Roman Jarek- opinia (1) Do gabinetu trafiłem z polecenia, pojawiał się ból w okolicy rzepki podczas... Jarek Polecam (1) Wielokrotnie korzystałem z usług Gabinetu mgr Szymoniak i z pełnym... Andrzej Pełny profesjonalizm (1) Od dłuższego czasu zmagałam się z problemami z kręgosłupem (przepuklina).... Iza Pełny profesjonalizm (1) W gabinecie masażu korzystałam z drenażu limfatycznego. Zabieg poprzedzony... Iza Odzyskałam rękę :) (1) Miałam bardzo silny ból w lewej ręce i kilka innych dolegliwości ze strony... Emi w AMITIS jak u mamy (2) z całego serca polecam rehabilitacje w tej firmie-personel profesjonalnie... Ela dziekuje (1) po zabiegu operacyjnym moja noga zostala ograniczona ruchowo do tego... BEATA Nie zapomnę... (1) Od lat mam powypadkowe powracające problemy z lędźwiowym odcinkiem... Mirosław polecam !!! (1) Pan Łukasz to istny czarodziej ! Ponad 3 lata błąkania sie po lekarzach,... U.Świat Miła i sympatyczna (1) Bardzo dobra i sympatyczna Pani doktor. Dokładne badanie, zapisane zabiegi... Tomasz Serdecznie polecam (1) Jestem po zapaleniu nerwu trójdzielnego twarzy, całą prawą stronę twarzy... Dominik Polecam (1) Przemiła osóbka. Punktualna. Z ogromną wiedzą. Wie co robi i robi to z sercem... Anita Wielkie podziękowania dla Pana Piotra (1) Witam, na początku czerwca złapał mnie ogromny ból w okolicy łopatki , taki... Ola od bolącej łopatki Dla mnie super! (1) Witam! Z pełną świadomością polecam usługi Pani Ani. Jestem po rekonstrukcji... Asia Ch.